Άγγελος Διγκόζης ο νέος προπονητής Πανσερραϊκού

Άγγελος Διγκόζης ο νέος προπονητής Πανσερραϊκού

Μετά την παραίτηση του προπονητή Νίκου Νεντίδη με ανακοίνωση το Δ.Σ του Πανσερραϊκού ενημερώνει ότι σταματάει την συνεργασία του με τον προπονητή Νεντίδη και συνεχίζει τη σεζόν με τον Άγγελο Διγκόζη.
Ακριβώς η ανακοίνωση του Δ.Σ αναφέρει (25-10-2019).
“Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Νεντίδη & προχωρά στην πρόσληψη του Άγγελου Διγκόζη, ως νέο τεχνικό της ομάδας μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο μας προπονητή, με την πεποίθηση να ολοκληρώσει τους στόχους που θέσαμε φέτος και καλή συνέχεια στο προπονητικό έργο του κ. Νεντίδη”

Από την πλευρά του ο νέος προπονητής, Άγγελος Διγκόζης, ευχαριστεί το Δ.Σ και δηλώνει ότι μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η άνοδος.
Όλη η δήλωση είναι.
“Ευχαριστώ την διοίκηση που μου δίνει την ευκαιρία να προπονήσω μία ιστορική ομάδα της Ελληνικής περιφέρειας. Γνωρίζω καλά που έχω έρθει. Φόρεσα στο παρελθόν τη φανέλα με το λιοντάρι & αντιλαμβάνομαι πλήρως τη δυναμική που υπάρχει.
Ο στόχος είναι ένας και αυτός είναι η άνοδος!
Δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος μέχρι το τέρμα και επειδή είμαστε φαβορί για πολλούς λόγους πρέπει με σκληρή δουλειά να το αποδείξουμε στο γήπεδο.
Ο κάθε ένας στον Σύλλογο και ο κόσμος από κοντά πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια των προέδρων και όλης της ομάδας, ώστε στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι!”

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

Ο Άγγελος Διγκόζης έχει αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό τη σεζόν 2008-09 που ήταν η χρονιά που η Σερραϊκή ομάδα ανέβηκε στην Α Εθνική. Με τον Κατσαβάκη Νίκο ήταν συμπαίκτες στην ομάδα της Καβάλας.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός