ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΆγιαξ - ΠΑΟΚ 3-2 με το στραγάλι του Εγγλέζου

Άγιαξ – ΠΑΟΚ 3-2 με το στραγάλι του Εγγλέζου

Άγιαξ – ΠΑΟΚ 3-2 με το στραγάλι του Εγγλέζου.

    Έχοντας στη σκέψη του, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, το 2-2 της Τούμπας προσάρμοσε τα πλάνα του αλλάζοντας τη σύνθεση του πρώτου αγώνα.
   Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Άγιαξ στο 10΄ με Φαν ντε Μπέεκ να βγαίνει τετ α τετ με τον Πασχαλάκη αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ να του λέει ΟΧΙ.
  Σειρά του ΠΑΟΚ στο 20΄ με τον Πέλκα που δε μπόρεσε να νικήσει τον Ονάνα. Στο 23΄ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ και το ταμπλό του γηπέδου έγραψε 0-1. Η αμηχανία φάνηκε στα μάτια των Ολλανδών γιατί ο περίπατος που περιμένανε να κάνουν αρχίζει να γίνετε Γολγοθάς.
 Οι 2.500 Παοκτσίδες που ήταν στο γήπεδο και όλοι η Ελλάδα πανηγύριζε για το σκορ πρόκρισης για τα play-offs του Champions League.
 Στο 29΄ ο Νέρες του Άγιαξ “κερδίζει” πέναλτι, το εκτελεί ο Τάντιτς αλλά ο Πασχαλάκης αποκρούει το πέναλτι και κρατάει όρθια την Ελληνική ομάδα.
 Στο 42΄ έχουμε δεύτερο πέναλτι για τον Άγιαξ, σε χέρι του Μπίσεσβαρ, που εκτελεί ο Τάντιτς και κάνει το 1-1 που ήταν και σκορ πρώτου ημιχρόνου.

    Ρεπορτάζ για ΠΑΟΚ & ΟΣΦΠΣτο 52΄ μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ να κάνει το 1-2 με τον Πέλκα μετά από γύρισμα της μπάλας από το Μπίσεβαρ.
   Το 2-1 στο 79΄ με το Ταλιαφίκο (Άγιαξ) που έριξε στο “καναβάτσο” τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, το Μάτος.
  Επειδή το 2-1, αν και σκορ πρόκρισης για την γηπεδούχο δεν ήταν σκορ ασφαλείας, έδωσε και τρίτο πέναλτι που έκανε γκολ ο Τάντιτς.
 Ο ΠΑΟΚ δε το “έβαλε κάτω” και στο 94΄ έκανε το 3-2 με το Μπίσεβαρ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα (Άγιαξ – ΠΑΟΚ 3-2).
 Ο παραπάνω αγώνας ήταν ο 2ος της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League.

Συνθέσεις ομάδων.
Άγιαξ: Ονάνα, Νέρες (79’ Χούντελαρ), Τάντιτς, Φέλτμαν, Μαρτίνεζ, Ζίγετς, Ταλιαφίκο, Φαν ντε Μπέεκ (88’ Ντε Βιτ), Μαζράουϊ, Μπλιντ, Μάριν (46’ Ντεστ).
Προπονητής: Ερικ Τεν Χαγκ.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Άκπομ, Ζαμπά (71’ Λημνιός), Μπίσεσβαρ, Μάτος, Πέλκας (64’ Σφιντέρσκι), Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι (77’ Μίσιτς), Καντουρί.
Προπονητής: Αμπέλ Φερέιρα.

   Πολλά τα παράπονα της Ελληνικής ομάδας από την Θεσσαλονίκη για τη διαιτησία και κρίμα που μια μεγάλη ομάδα σαν τον Αίαντα να χρειάζεται το στραγάλι του Εγγλέζου για να περάσει στα play-offs του Champions League.

   Για την ίδια φάση είχαμε και τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ που Ελληνική ομάδα κέρδισε με 2-0.
Ρεπορτάζ του παραπάνω αγώνα θα βρείτε ΕΔΩ και φωτορεπορτάζ ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα