ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΆτακτοι ΕΠΣ Σερρών 16 -17 Δεκεμβρίου 2017

Άτακτοι ΕΠΣ Σερρών 16 -17 Δεκεμβρίου 2017

Άτακτοι ΕΠΣ Σερρών 16 -17 Δεκεμβρίου 2017
 
Μικρή συγκομιδή για την Ένωση αυτό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και μακάρι όλα να είναι έτσι και μηδενικά ακόμα καλύτερα.
 
Τέσσερις άτακτοι ποδοσφαιριστές από τέσσερις ομάδες ήταν μόνο στη ¨σέντρα” και όλοι από μία αγωνιστική εκτός του ποδοσφαιριστή από τον Α.Ο Ψωμοτοπίου που τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές. Ενημερωτικά κάθε αγωνιστική ημέρα τιμωρίας αντιστοιχεί και δέκα ευρώ πρόστιμο.
 
Αναλυτικά το Σάββατο είχαμε κόκκινη στο ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ ΗΛΙΑ από Ολυμπιακό Ροδόπολης, στο ΤΣΙΚΟΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, δύο αγωνιστικές, από Α.Ο Ψωμοτοπίου, και από τον Άρη Πρώτης τον ΚΩΣΤΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ με μία αγωνιστική.
 
Ο κοκκινισμένος της Κυριακής, 17 Δεκεμβρίου, ο ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ με μία αγωνιστική από το Θρακικό Άνω Μητροσίου.
 
Αυτή ήταν η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σερρών με Αριθμό Πρωτοκόλλου 281/20-12-2017 η οποία κοινοποιήθηκε στην Επιτροπή Πρωταθλήματος και αποστέλλεται στα σωματεία της Ένωσης Σερρών.

  ΥΓ. Αυτό το Σαββατοκύριακο αγώνες, για την ΕΠΣ Σερρών θα έχει μόνο το Β Τοπικό – Β Όμιλος που θα γίνουν όλοι το Σάββατο και το πρόγραμμα θα το βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα