Έκτακτα μέτρα ανακοινώθηκαν για το δήμο Σερρών

Έκτακτα μέτρα ανακοινώθηκαν για το δήμο Σερρών και όχι μόνο

 Μετά και το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στις Σέρρες ο δήμαρχος Σερρών, Χρυσάφης Αλέξανδρος, ανακοινώνει και ενημερώνει μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό μέσω κοινωνικής δικτύωσης τους πολίτες της πόλης των Σερρών ότι:

“Από σήμερα (Κυριακή 22 Μαρτίου 2020) αποφασίζεται:

Η αναστολή λειτουργίας και Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ στους ανοιχτούς δημόσιους χώρους, πάρκα και πλατείες, σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Σερρών καθώς και στους χώρους της Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων , Κοιλάδας Αγίας Βαρβάρας και του Αθλητικού Πάρκου Ομονοίας, με αποκλειστικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας των πολιτών έναντι του κορωνοϊού.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Ήδη η απόφαση έχει γνωστοποιηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και στην Δημοτική αστυνομία για την άμεση εφαρμογή της.”

Συνέχεια στα έκτακτα μέτρα να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα το βράδυ στις 21:00, ο παραπάνω δήμαρχος με τηλεοπτικό μήνυμα θα ενημερώσει τους πολίτες της πόλης των Σερρών για την κρίσιμη κατάσταση που διάγει η πόλη των Σερρών, ο νομός Σερρών, η Ελλάδα και γενικά όλος ο κόσμος.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

koronoios_panseraikos.gr_κορωνοϊόςΚλείνει το άρθρο “Έκτακτα μέτρα ανακοινώθηκαν για το δήμο Σερρών” με την ενημέρωση ότι η Μοναστική Πολιτεία της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους θα παραμένει κλειστή για τους προσκυνητές μέχρι νεωτέρας απόφασης.
  Ακόμη ότι με απόφαση του δήμου Αριστοτέλη – Χαλκιδικής απαγορεύεται η είσοδος στο νησί της Αμμουλιανής – Χαλκιδικής, σε μη μόνιμους κατοίκους του νησιού για το λόγο του περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός