ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΈκτακτα μέτρα στο δήμο της Βισαλτίας Σερρών

Έκτακτα μέτρα στο δήμο της Βισαλτίας Σερρών

Έκτακτα μέτρα στο δήμο της Βισαλτίας Σερρών

 Από το δήμο Βισαλτίας εκδόθηκε δελτίο τύπου για τα έκτακτα μέτρα που έλαβε για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Αναλυτικά το δελτίου του τύπου αναφέρει:

<<Ο Δήμος Βισαλτίας συμμορφούμενος στις αποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας , προχωρά σε μια σειρά μέτρων με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία των δημοτών, στον μέγιστο βαθμό, από την πανδημία του κορονοϊού.

Με γνώμονα τα παραπάνω η Δημοτική αρχή Βισαλτίας πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις:

– Αναστέλλεται για το κοινό έως το τέλος Μαρτίου η λειτουργία του Τμήματος Πολεοδομίας του Δήμου Βισαλτίας που εξυπηρετεί το κοινό. Η αναστολή της λειτουργίας δεν θα έχει καμία επίπτωση, οικονομική ή άλλη, στην εξέλιξη των υποθέσεων των ενδιαφερόμενων πολιτών, καθώς αυτές θα προχωρήσουν κανονικά.

– Αναστέλλεται η λειτουργία της Υπηρεσία ΤΑΠ για τις συναλλαγές με το κοινό, λόγω της παράτασης που δόθηκε για την υποβολή αιτήσεων για τη ρύθμιση αδήλωτων τετραγωνικών, έως τις 30-06-2020.

– Παρατείνονται έως το τέλος Απριλίου οι αιτήσεις επιδόματος στέγασης και ΚΕΑ. Όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2322020300.

– Για όσα θέματα και υποθέσεις δεν έχουν έκτακτο ή επείγοντα χαρακτήρα ο Δήμος Βισαλτίας προτρέπει τους πολίτες να μην προσέρχονται στις υπηρεσίες.

– Όσα ζητήματα δεν είναι δυνατόν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά (d.visaltias@gmail.com) ή τηλεφωνικά (2322020300) ή με άλλο τρόπο εξ αποστάσεως, από την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 οι υπηρεσίες του Δήμου και των ΚΕΠ θα εξυπηρετούν μόνο κατόπιν τηλεφωνήματος και ραντεβού.

Κατανομή αξιωμάτων στο Δήμο Βισαλτίας

– Η Δημοτική Αρχή καλεί τους πολίτες να μειώσουν στο ελάχιστο την προσέλευσή τους στις υπηρεσίες του Δήμου και σε περιπτώσεις ραντεβού να τηρούν απαρέγκλιτα τους ατομικούς κανόνες υγιεινής για την αποφυγή διασποράς της νόσου (αποφυγή κοντινής επαφής, αποφυγή κοινής χρήσης αντικειμένου, αποφυγή συνωστισμού με την προσέλευση των πολιτών να γίνεται μέχρι δυο ατόμων τη φορά στον χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου όπου και θα παραμένουν μέχρι να εξυπηρετηθούν).

Οι αρμόδιες υπηρεσίες καθαριότητας βρίσκονται σε εγρήγορση, αλλά λόγω των ειδικών συνθηκών καλούνται όλοι οι Δημότες να συμβάλλουν με όσο το δυνατόν λιγότερη εναπόθεση απορριμμάτων ΕΝΤΟΣ των κάδων και ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ.

Η Δημοτική Αρχή με υψηλό αίσθημα ευθύνης βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία και εναρμόνιση με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και εφαρμόζει καθημερινά ένα οργανωμένο σχέδιο για την προστασία κατοίκων και επισκεπτών αλλά και για τους εργαζόμενους στον Δήμο. Για τον λόγο αυτό έχουνε ήδη τοποθετηθεί στο Δημαρχείο και στα ΚΕΠ κιτία απολυμαντικών υγρών και γίνεται ο καθαρισμός των χώρων προσέλευσης πολιτών.

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ! ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ! >>

  Κλείνουμε τα έκτακτα μέτρα με τις οδηγίες για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα