Έναρξη λειτουργίας χορωδιακών συνόλων & φιλαρμονικής

Έναρξη λειτουργίας χορωδιακών συνόλων & φιλαρμονικής του Δήμου

Από τον Δήμο Βισαλτίας και το ΔΗ.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α. ανακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας των χορωδιακών συνόλων του Δήμου, για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά. Παλαιά και νέα μέλη καλούνται να ενώσουν και πάλι τις φωνές τους και την αγάπη τους για το χορωδιακό τραγούδι.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών χωρίς να διαθέτουν απαραίτητα μουσικές γνώσεις ή εμπειρία.

Τμήματα Νιγρίτας

Υπεύθυνος διδασκαλίας – εγγραφών: Δημήτριος Τζένος
Χώρος διδασκαλίας – πρόβας: Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου «Αθανάσιος Κασιακόγιας», 2ος Όροφος Δημαρχείου Νιγρίτας. Κάθε Παρασκευή στις 20:00μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 694 266 6930.

Τμήματα Μαυροθάλασσας

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Υπεύθυνη διδασκαλίας – εγγραφών: Χρύσα Κιουτσιούκη
Χώρος διδασκαλίας – πρόβας: 1ος Όροφος πρώην Δημαρχείου Μαυροθάλασσας.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 694 619 2059.

Με άλλο δελτίο τύπου ο Δήμος ενημερώνει για την έναρξη υποβολής αιτήσεων για τη φιλαρμονική της Μαυροθάλασσας.

Περισσότερα στο δελτίο που αναφέρει:

Από τον Δήμο Βισαλτίας και το ΔΗ.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α. ανακοινώνεται η έναρξη υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή νέων μελών στο τμήμα του φυτωρίου της φιλαρμονικής Μαυροθάλασσας, ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.

Δεκτές θα γίνουν οι αιτήσεις που θα υποβληθούν έως τις 31 Οκτωβρίου με ημερομηνία έναρξης μαθημάτων την 1η Νοεμβρίου 2022. Στα τμήματα της φιλαρμονικής γίνονται δεκτά παιδιά άνω των 9 ετών. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Μετά την συμπλήρωση του ανώτατου αριθμού εγγράφων οι υπόλοιποι υποψήφια θα κληθούν όταν θα ξεκινήσει νέος κύκλος μαθημάτων το συντομότερο δυνατό . Δεν είναι προαπαιτούμενο τα νέα μέλη να έχουν γνώσεις μουσικής. Στα τμήματα της Φιλαρμονικής Μαυροθάλασσας τα μέλη διδάσκονται ανάγνωση και εκτέλεση μουσικών κειμένων στα διαθέσιμα όργανα της ορχήστρας.

Αρχιμουσικός: Χρύσα Κιουτσιούκη. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6946192059.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

G. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός