ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΈναρξη πρωταθλημάτων & κυπέλλου Μακεδονίας

Έναρξη πρωταθλημάτων & κυπέλλου Μακεδονίας

Έναρξη πρωταθλημάτων & κυπέλλου ΕΠΣ Μακεδονίας.
   Από το Δ.Σ της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες έναρξης, οι εμβόλιμες αγωνιστικές για τα πρωταθλήματα της τοπικής Ένωσης και για 49ο κύπελλο ερασιτεχνών Μακεδονίας.
  Αναλυτικά:
 Α1 ερασιτεχνική κατηγορία:
Οι αγώνες του πρωταθλήματος ξεκινάνε “το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου 2019. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο. Για την έγκαιρη ολοκλήρωσή του πρωταθλήματος θα προγραμματιστούν τουλάχιστον δύο (2) εμβόλιμες Τετάρτες (25 Σεπτεμβρίου 2019 – 9 Οκτωβρίου 2019) και, αν χρειαστεί, θα οριστούν επιπλέον εμβόλιμες σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή κάποιων έκτακτων γεγονότων“.
 Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία:
Οι αγώνες του πρωταθλήματος ξεκινάνε “το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Σεπτεμβρίου 2019. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο. Για την έγκαιρη ολοκλήρωσή του πρωταθλήματος θα προγραμματιστεί τουλάχιστον μία (1) εμβόλιμη Τετάρτη (2 και 9 Οκτωβρίου 2019) σ’ όλους τους ομίλους και, αν χρειαστεί, θα οριστούν επιπλέον εμβόλιμες σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή κάποιων έκτακτων γεγονότων“.
 Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία:
Οι αγώνες του πρωταθλήματος ξεκινάνε “το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Σεπτεμβρίου 2019. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο. Για την έγκαιρη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ή έκτακτων γεγονότων, ενδεχομένως, να χρειαστούν να οριστούν αγώνες και σε εμβόλιμες Τετάρτες (Απρίλιος 2020 – Μαϊος 2020)“.
 Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία:
Οι αγώνες του πρωταθλήματος ξεκινάνε “το Σαββατοκύριακο 5 – 6 Οκτωβρίου 2019. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο“.

     Κλείνοντας το “Έναρξη πρωταθλημάτων’ για το κύπελλο, ημερομηνίες και τρόπο διεξαγωγής θα τα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα