Ένας χρόνος χωρίς το μεγάλο ευεργέτη της Τερπνής

Ένας χρόνος χωρίς το μεγάλο ευεργέτη της Τερπνής

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την απώλεια, του ιδρυτή και προέδρου της βιομηχανίας Fibran Δημητρίου Αναστασιάδη, θα τελεστεί την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020, ετήσιο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στην Τερπνή, Σερρών.

Ας θυμηθούμε την ανακοίνωση του ιστολογίου μας, την αποφράδα ημέρα, 23 Ιουλίου 2019, που έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Αναστασιάδης.

Η Τερπνή πενθεί το μεγάλο ευεργέτη της. Καλό δρόμο Δημήτρη Αναστασιάδη.
Το πρώτο νέο της ημέρας ήταν ότι πιο δυσάρεστο μπορούσαμε να ακούσουμε. Μια ανακοίνωση μέλους της οικογένειάς του:

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

“Σήμερα έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος ! Δεν έχω λόγια να εκφράσω την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μου !! Καλό Παράδεισο !!”
Έφυγε από την οικογένειά του, τους συνεργάτες του και όλους μας εδώ στην Τερπνή ένας υπέροχος άνθρωπος, ο πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας Fibran γεννημένος το 1940 σε ηλικία 79 ετών.
Δραστηριοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία σε όλη την Ευρώπη τα τελευταία 45 χρόνια και κέντρο όλων του των δράσεων η αγαπημένη του Τερπνή .
Όμως όποιος τον γνώρισε από κοντά, όπως όλοι εμείς εδώ στην Τερπνή , μόνο όμορφα λόγια έχουμε να πούμε για έναν εκπληκτικό άνθρωπο, το Δημήτριο Αναστασιάδη, που αγάπησε τον τόπο του όσο κανείς άλλος, τον στήριξε και τον έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο.

Οι επενδύσεις του στην Τερπνή, η Fibran και η μονάδα ηλικιωμένων Αλκμήνη, απασχολούν πάνω από 250 άτομα , ίσως και 300. 

To σπουδαιότερο είναι όμως ότι ήταν ένας άνθρωπος ευγενής, γεμάτος αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους του και την ίδια αγάπη μετέδωσε και στην οικογένειά του.

Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας.  Καλό παράδεισο!!  Η Τερπνή πενθεί μαζί με την οικογένεια σου.  

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

Κλείνει το άρθρο “Ένας χρόνος χωρίς το μεγάλο ευεργέτη της Τερπνής” με τη βιογραφία του εκλιπόντος που θα τη βρείτε ΕΔΩ.

G. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός