Ένα γύρο θα έχει το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών

Ένα γύρο θα έχει το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών

Σύμφωνα με ανάρτηση της ιστοσελίδας της τοπικής Ένωσης ποδοσφαίρου ν. Σερρών, τη σεζόν 2021-22 το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, λόγω κορωνοϊού θα διεξαχθεί σε ‘ένα γύρο.
Το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας θα γίνει κανονικά σε δύο γύρους,

Περισσότερα στη σχετική ανάρτηση που αναφέρει:

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών στην συνεδρίαση του την Τρίτη 14/09/2021 και σε εφαρμογή της πρότασης του Προέδρου Αθανάσιου Χατζηπαντελή στη Γ.Σ, αποφάσισε κατ’ εξαίρεση για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 την τροποποίηση της Προκήρυξης των πρωταθλημάτων ως προς τα παρακάτω άρθρα της.

​​Χορός 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Σερρών
Παρασκευή 9/12/2022  Είσοδος 15€
Ξενοδοχείο ACROPOL Σέρρες
"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

ΤΡΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
Στην Α1΄ κατηγορία και κατ’ εξαίρεση για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, οι αγώνες θα είναι μονοί(α΄ γύρος) και η διάρκειά τους θα είναι 90΄λεπτά της ώρας, σε δύο ημίχρονα από 45΄λεπτά το καθένα και όπως κατά τα άλλα ορίζει το άρθρο 11 του Κ.Α.Π.. Στην Α2΄ κατηγορία οι αγώνες θα είναι διπλοί και η διάρκειά τους θα είναι 90΄λεπτά της ώρας, σε δύο ημίχρονα από 45΄λεπτά το καθένα και όπως κατά τα άλλα ορίζει το άρθρο 11 του Κ.Α.Π.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ – ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΜΑΔΩΝ.
Για κάθε αποτέλεσμα αγώνα οι διαγωνιζόμενες ομάδες βαθμολογούνται σύμφωνα με το άρθρο 20 του Κ.Α.Π. Η κατάταξη των ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα και η επικύρωσή τους από το Δ.Σ της Ένωσης θα γίνει σύμφωνα με το ίδιο άρθρο (20 του Κ.Α.Π) Η Ένωση θα προβεί στην συμπλήρωση της παρούσας προκήρυξης μετά τη Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών και εν ευθαίτω χρόνο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΜΑΔΩΝ – ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ – ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ.
Η προκήρυξη θα συμπληρωθεί μετά τη Γενική Συνέλευση Aρχαιρεσιών και εν ευθαίτω χρόνο με συμπληρωματική.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός