ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΈρευνα της Interpol για στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα

Έρευνα της Interpol για στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα

Έρευνα της Interpol για στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα, δήλωση του προέδρου της Super League 2

Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί, τη δήλωση του προέδρου της SL2, Πέτρου Μαρτσούκου (4/7/2023).

Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων στην κατηγορία, ο Πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, προέβη στην εξής δήλωση:

“Η λαίλαπα του παράνομου στοιχηματισμού αποτελεί τη μεγαλύτερη πληγή του ποδοσφαίρου, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τις τελευταίες ημέρες, η φίλαθλη κοινή γνώμη ενημερώθηκε για μεγάλη έρευνα με τη συμμετοχή της Interpol που διενεργείται σε έξι χώρες ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Η άποψή μου είναι πάγια: Όχι μόνο δεν πρέπει να φοβόμαστε τέτοιου είδους έρευνες αλλά πρέπει να τις επιζητούμε και να τις βοηθούμε με κάθε τρόπο, αν θέλουμε πραγματικά να αποκτήσουμε καθαρό ποδόσφαιρο που θα σέβεται τον κάθε υγιή επενδυτή και τον κάθε φίλαθλο.

Από την έναρξη της θητείας μου, έχω δηλώσει κατ’ εξακολούθηση ότι στόχος μου για την Super League 2 είναι η δημιουργία μιας λίγκας αναβαθμισμένης, καθαρής και ελκυστικής για υγιείς επενδυτές, χορηγούς, τηλεοπτικούς παρόχους και ισχυρούς συνεργάτες που θα επαναφέρει στην κατηγορία μας την αίγλη της πάλαι ποτέ Β Εθνικής.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης αταλάντευτης θέλησής μου, στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της 28ης Ιουνίου, κατατέθηκαν από μέρους του προεδρείου στις ΠΑΕ μέλη μας, προτάσεις με στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη θωράκιση των αγώνων της κατηγορίας μας από εξωγενείς παράγοντες.

Αναφέρθηκα ακόμη και για μείωση έως και ολική αφαίρεση του ποσοστού από τα έσοδα της κρατικής φορολογίας για το στοίχημα, στις ομάδες που τιμωρούνται για χειραγωγημένα παιχνίδια από την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Δεν τρέφουμε αυταπάτες.
​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη ανηφόρα.
Κι αν θέλουμε να τα καταφέρουμε, δεν πρέπει ούτε να στρουθοκαμηλίζουμε, ούτε να κλείνουμε τα μάτια στα μεγάλα προβλήματα και κυρίως στις μεγάλες απειλές που αντιμετωπίζει η κατηγορία μας.

Ξεκινάμε μια μάχη για να δημιουργήσουμε μια καθαρή και ελκυστική Super League 2 και θέλουμε στο πλευρό μας το Υπουργείο Αθλητισμού και τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να θεσπίσουμε από κοινού τα κριτήρια και τις δικλείδες ασφαλείας που θα δώσουν οριστικό τέλος στην καχυποψία και τις σκιές που συνοδεύουν εδώ και χρόνια το πρωτάθλημά μας.

Είμαστε στην διάθεση της Interpol και όλων των διωκτικών αρχών για την πλήρη διαλεύκανση της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη”.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

25η Αγωνιστική
Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, 2024 20:00
24η Αγωνιστική
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, 2024 19:30 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα