ΑρχικήLIFE HOTΑγάπη Ψαρρά: Η Νιγριτινή «Αγκάθα Κρίστι»

Αγάπη Ψαρρά: Η Νιγριτινή «Αγκάθα Κρίστι»

Αγάπη Ψαρρά: Η Νιγριτινή «Αγκάθα Κρίστι»

Μία υπέροχη νέα συγγραφέας, μια νεαρή δικηγόρος καταγόμενη από τη Νιγρίτα Σερρών ολοκλήρωσε και εξέδωσε το πρώτο της αστυνομικό μυθιστόρημα με τίτλο “ΑΟΡΑΤΗ ΑΠΕΙΛΗ”. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ξεκίνησε τη συγγραφή του επόμενου βιβλίου της.

Μια στυγνή δολοφονία συγκλονίζει την οικογένεια της Μελίνας. Η ίδια, απόφοιτη της Νομικής Σχολής, θα βρεθεί άθελά της, από την ανέμελη φοιτητική ζωή στη δίνη ενός κυκλώνα που απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή της. Καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως, θέτοντας σε κίνδυνο όλα όσα αγαπά. Αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια θα βρεθεί στη Σκωτία, όπου μια ιστορία που χρονολογείται πολλές δεκαετίες πίσω, γίνεται η αφορμή για να ζήσει την πιο επικίνδυνη περιπέτεια. Θα καταφέρει να βρει την άκρη του νήματος; Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Συνέντευξη στην Ελένη Λαζάρου από τα “Σερραϊκά Νέα“, από όπου είναι και τα παρακάτω. 

Αγάπη Ψαρρά: Η Σερραία «Αγκάθα Κρίστι» που κερδίζει τους αναγνώστες βιβλίων μυστηρίου.

Η Αγάπη Ψαρρά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νιγρίτα. Όταν ήταν μικρή περίμενε με αγωνία το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Όχι όμως για τον λόγο που το περίμεναν τα περισσότερα παιδιά – δηλαδή για να πετάξει την σχολική τσάντα και να αφεθεί στο ατέλειωτο παιχνίδι – αλλά για να έχει τον χρόνο να διαβάσει με την ησυχία της εξωσχολικά βιβλία που την ταξίδευαν σε κόσμους μαγικούς. Ρουφούσε σαν σφουγγάρι τις γνώσεις, έπλαθε με το μυαλό της εικόνες, ανυπομονούσε να φτάσει στο τέλος και να ξεκινήσει το επόμενο ταξίδι.

Μεγαλώνοντας διαπίστωσε πως της άρεσαν και τα αστυνομικά μυθιστορήματα. Η πλοκή, το μυστήριο την συνάρπαζαν. Εστίαζε στις λεπτομέρειες και τα κρυφά μηνύματα των συγγραφέων, η φαντασία της κάλπαζε και προσπαθούσε να ανακαλύψει νωρίς τον “κακό” της ιστορίας. Και συνήθως τα κατάφερνε. Μέσα της γεννήθηκε η ελπίδα κάποια στιγμή να γράψει και η ίδια κάποια στιγμή το δικό της βιβλίο. Από τη μία οι σπουδές στην Νομική, από την άλλη οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καθυστερούσαν την υλοποίηση του στόχου της.

Βρήκε όμως τον χρόνο που ήθελε στην πρώτη καραντίνα. Κλεισμένη μέσα στο σπίτι της αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την συγκυρία και να τολμήσει να γράψει ένα αστυνομικό μυθιστόρημα. Την “αόρατη απειλή” που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών αστυνομικών μυθιστορημάτων. Ηρωίδα η Μελίνα. Η ίδια, απόφοιτη της Νομικής Σχολής, θα βρεθεί άθελά της, από την ανέμελη φοιτητική ζωή στη δίνη ενός κυκλώνα που απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή της. Καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως, θέτοντας σε κίνδυνο όλα όσα αγαπά. Αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια θα βρεθεί στη Σκωτία, όπου μια ιστορία που χρονολογείται πολλές δεκαετίες πίσω, γίνεται η αφορμή για να ζήσει την πιο επικίνδυνη περιπέτεια. Θα καταφέρει να βρει την άκρη του νήματος; Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Συνέχεια στο άρθρο “Αγάπη Ψαρρά: Η Νιγριτινή «Αγκάθα Κρίστι», με τη συνέντευξη που έδωσε στην Ελένη Λαζάρου, στην επόμενη σελίδα.
G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα