ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΑθλητική εκδήλωση στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη 29 Απριλίου

Αθλητική εκδήλωση στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη 29 Απριλίου

Αθλητική εκδήλωση στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ύστερα από ομόφωνες αποφάσεις των Διοικητικών τους Συμβουλίων την 29/03/2024, συνδιοργανώνουν τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:30 την πρώτη Αθλητική εκδήλωση αφιερωμένη στην μνήμη του Γεώργιου Λυγγερίδη.

Ο αγώνας καλαθοσφαίρισης θα λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Α.Σ. Παπάγου «Σαλούν», οδός Νευροκοπίου 2-4, Παπάγου με αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση της οικογένειας του αείμνηστου συναδέλφου μας και προς τούτο στη θύρα εισόδου του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ οι προσερχόμενοι θα καταβάλλουν ένα συμβολικό αντίτιμο εισιτηρίου.

Για όσους δεν προσέλθουν και επιθυμούν να συνδράμουν δύνανται να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό GR3601407000700002371002328 της Alpha Bank, δικαιούχος Αθανάσιος Λυγγερίδης.

Η αλλαγή της τοποθεσίας * της εκδήλωσης λαμβάνει χώρα από σεβασμό στην μνήμη του αδικοχαμένου στο καθήκον συναδέλφου μας και δεν θα υπεισέλθουμε σε παιχνίδια ορισμένων μειοψηφιών, αφού ο σκοπός της εκδήλωσης είναι ιερός.

Στόχος των Ενώσεών μας είναι η αθλητική εκδήλωση στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη να καθιερωθεί και να πραγματοποιείται σε ετήσια βάση.

Είναι χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας και να διατρανώνουμε συνεχώς την αντίθεσή μας στην τυφλή οπαδική βία η οποία δεκαετίες τώρα ταλαιπωρεί την ελληνική κοινωνία και να βροντοφωνάξουμε ότι επιτέλους επιβάλλεται να ληφθούν σοβαρά και δραστικά μέτρα για τη θεσμική θωράκιση της ΕΛ.ΑΣ.

Όχι βία στα γήπεδα – ο Αθλητισμός μας ενώνει

* Πρώτος προγραμματισμός ήταν να γίνει στο κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λ. Αλεξάνδρας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα