Αιμοδοσία σε Τερπνή & Θεσσαλονίκη Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης

Αιμοδοσία σε Τερπνή και Θεσσαλονίκη από το Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης

Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης ενημερώνει ότι το Σάββατο 9 Απριλίου σε περίπτερο της Δ.Ε.Θ και την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στην Τερπνή Σερρών θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ανοιξιάτικη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου.

Στη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα “που προβλέπονται από τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ”.

Περισσότερα για την αιμοδοσία σε Τερπνή & Θεσσαλονίκη στην ανάρτηση που αναφέρει:

Η καθιερωμένη ανοιξιάτικη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, προγραμματίστηκε για την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στην Τερπνή, από το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών.

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Εντάσσεται στα πλαίσια των εθελοντικών αιμοδοσιών της Π.Ο.Σ.Ε.Α και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ταυτόχρονη συλλογή τροφίμων για τον Ουκρανικό λαό, σε μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας.
Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 στο περίπτερο της Δ.Ε.Θ ,από βόρεια πύλη, 8.30 έως 14.00.

Καλούνται όλοι οι αιμοδότες να ανταποκριθούν για άλλη μια φορά, δίνοντας ένα ακόμη βροντερό παρόν στο κάλεσμα αυτό του Συλλόγου και παράλληλα ένα παράδειγμα αλτρουισμού και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.
Ιδιαίτερα όσοι έκαναν χρήση και γνώρισαν πολύ καλά την αξία της προσφοράς, έχουν ηθική υποχρέωση να αναπληρώσουν το αίμα που χρησιμοποίησαν, γιατί έτσι αναγνωρίζουν και ανταποδίδουν το καλό, προς τον ανώνυμο Τερπνιώτη αιμοδότη που στάθηκε κοντά τους στη δύσκολη ώρα της δοκιμασίας της υγείας τους.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Πλάι τους και οι νέοι αιμοδότες, ας μη διστάσουν καθόλου. Αιμοδότες μπορείτε να γίνετε από 18 ετών έως 65.
Όλη η διαδικασία δεν κρατάει πάνω από 5 λεπτά, το αίμα αναπληρώνεται από τον οργανισμό σε 10 λεπτά, υπάρχει η υποστήριξη υπεύθυνου γιατρού και παρέχεται η δυνατότητα να εξετάσετε το αίμα σας.
Ας διαθέσουμε ΟΛΟΙ λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας και ας τρέξουμε το Σάββατο 9 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή 10 Απριλίου στην Τερπνή, προκειμένου να δώσουμε με το αίμα μας ΕΛΠΙΔΑ και ΖΩΗ στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Εθελοντική αιμοδοσία σημαίνει προσφορά ζωής.

 

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός