ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑλλαγή έδρας στον αγώνα Πανσερραϊκός vs Άρης Θεσσαλονίκης

Αλλαγή έδρας στον αγώνα Πανσερραϊκός vs Άρης Θεσσαλονίκης

Αλλαγή έδρας στον αγώνα Πανσερραϊκός vs Άρης Θεσσαλονίκης

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει ότι, ο αγώνας της όγδοης αγωνιστικής της Super League 1 λόγω στατικότητας στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών θα γίνει στη Χαριλάου – Θεσσαλονίκη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την ίδια ημέρα και ώρα που ήταν προγραμματισμένος.

Ακόμη ενημερώνει ότι αύριο, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, θα ανακοινωθεί ο τρόπος επιστροφής χρημάτων για τα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί.

Περισσότερα για την αλλαγή έδρας στη σχετική ανακοίνωση που αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι λόγω ζητημάτων στατικότητας στο γήπεδο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ Πανσερρραϊκός και Άρης και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ Άρης και Πανσερραϊκός.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα την αντιστροφή της εν λόγω σειράς αγώνων και ως εκ τούτου, για την 8η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα διεξαχθεί ο αγώνας «Άρης – Πανσερραϊκός» και για την 21η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα διεξαχθεί ο αγώνας «Πανσερραϊκός – Άρης».

Ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ της ΠΑΕ Άρης και της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΠΑΕ Άρης “Κλεάνθης Βικελίδης” την ίδια ημέρα και ώρα που είχε οριστεί αντίστοιχα ο αγώνας ΠΑΕ Πανσερραϊκός – Άρης, δηλαδή το Σάββατο 21/10/2023 και ώρα 20:00.

Παράλληλα η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι τρόποι επιστροφής χρημάτων για τα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί για τον αγώνα με τον Άρη.

Διαιτητές 8ης αγωνιστικής Super League 1.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα