ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑλλαγή ημέρας Γενικής Συνέλευσης ΕΠΣ Σερρών

Αλλαγή ημέρας Γενικής Συνέλευσης ΕΠΣ Σερρών

Αλλαγή ημέρας Γενικής Συνέλευσης στην ΕΠΣ Σερρών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ.Σ της τοπικής Ένωσης ποδοσφαίρου Ν. Σερρών αποφασίστηκε η μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης που θα γίνει στις Σέρρες, σε αίθουσα του Επιμελητηριακού Μεγάρου Σερρών, οδός Περιστέρη Κωστοπούλου 2, τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 και ώρα 17:00.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ. Σ, θα γίνει την ίδια ημέρα, στον ίδιο τόπο και ώρα 18:00.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΣ αναφέρει:

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών αποφάσισε την τροποποίηση προηγούμενης απόφασης του και την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών της τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, ώρα 17:00, εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, σύμφωνα με νέα πρόσκληση που αναρτήθηκε στo site της Ε.Π.Σ.Σερρών.

Σύσκεψη _Πρόγραμμα επόμενων αγώνων_ΕΠΣ Σερρών_Ανώτερη Σερρών 2019 - 2020Η τροποποίηση της απόφασης και ο καθορισμός της παραπάνω νέας ημερομηνίας έγινε προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερα σωματεία – μέλη μας να ενταχθούν στο Ηλεκτρονικό Μητρώο της Γ.Γ.Α., ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση, σε συνδυασμό με την απόφαση για παράταση της θητείας των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων μέχρι 31/03/2021 και την ανάγκη να αποσταλεί, βάση νόμου, κατάλογος σωματείων προς τη Γ.Γ.Α, τουλάχιστον σαράντα(40) ημέρες πριν τη Γ.Σ.

Ο χώρος διεξαγωγής της Γ.Σ δύναται να τροποποιηθεί αναλόγως με το τι θα επιβάλουν οι υγειονομικοί κανόνες διεξαγωγής της.

Κλείνει το άρθρο “Αλλαγή ημέρας Γενικής Συνέλευσης στην ΕΠΣ Σερρών ” με τα θέματα της γενικής συνέλευσης που θα τα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα