Αναβολή αγώνα Ντόρτμουντ με Μονακό

Αναβολή αγώνα Ντόρτμουντ με Μονακό λόγου βόμβας

Για αύριο Τετάρτη 12/4/2017 μεταφέρεται ο αγώνας  για το τσάμπιον λινγκ  της Ντόρτμουντ με Μονακό λόγω εκρήξεων που σημειώθηκαν δίπλα στο λεωφορείο που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές του γερμανικού συλλόγου. Δε δημιουργηθήκαν σοβαρά προβλήματα στην αποστολή της γερμανικής ομάδας. Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00 μ.μ. Ελπίζουμε οι πρώτες πληροφορίες να είναι ακριβείς και να μην υπάρχουν κακές εξελίξεις.

Σχετικά άρθρα για championsleague ΕΔΩ.

Ιστορία Ντόρτμουντ: Ιδρύθηκε στις 19 Δεκεμβρίου1909 από μία ομάδα νέων που θέλησε να ανεξαρτητοποιηθεί από την ομάδα της Εκκλησίας. Αρχικά η ομάδα φορούσε κυανόλευκες φανέλες με μαύρο σορτσάκι, ενώ από το 1913 φορά τα κιτρινόμαυρα, που έχει μέχρι και σήμερα. Ενώ αρχικά είχε ιδρυθεί ως καθαρά ποδοσφαιρικός σύλλογος, σήμερα διαθέτει και τμήματα ….. περισσότερα σε el.wikipedia.

 

 

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός