Αναβολή για δύο Σαββατοκύριακα στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Αναβολή για δύο Σαββατοκύριακα στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Από την τοπική Ένωση ποδοσφαίρου ν. Θεσσαλονίκης αποφασίστηκε η αναβολή για δύο Σαββατοκύριακα όλων των πρωταθλημάτων της, μεγάλων & μικρών και ότι οι μετεγγραφές θα γίνουν κανονικά με του ισχύοντες υγειονομικούς κανόνες.

Η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:

Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι αποφασίστηκε η ΑΝΑΒΟΛΗ για δύο Σαββατοκύριακα όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων των σωματείων όλων των κατηγοριών των πρωταθλημάτων αρμοδιότητας ΕΠΣΜ (ανδρών, υποδομών, ιδιωτικών κέντρων, παλαιμάχων), επειδή πανελλαδικά η εξάπλωση της λοίμωξης COVID-19 έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό τα περισσότερα ερασιτεχνικά σωματεία της δύναμης μας, καθώς έχει νοσήσει σημαντικός αριθμών αθλητών, κυρίως νεαρής ηλικίας και αρκετά σωματεία μας είχαν καταθέσει αιτήματα για αναβολή αγώνων.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Αναβολή αγώνων Γ΄ Εθνικής, Γυναικείων (Α΄, Β΄, Γ΄), Μικτές ΕΠΣ και ΕΠΣ Σερρών.

Δεν θα διεξαχθούν αγώνες τα Σαββατοκύριακα 8-9/1/2022 και 15-16/1/2022 και την Τετάρτη 12/1/2022. Στη συνέχεια θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση και ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο που θα υπάρχει στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης θα ληφθεί νέα απόφαση.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

Η Ε.Π.Σ. Μακεδονίας απευθύνει παράκληση στα σωματεία το ως άνω χρονικό διάστημα να αποφεύγουν τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων όλων των τμημάτων τους, προκειμένου να προστατευτούν όλοι οι συμμετέχοντες στις δραστηριότητες του σωματείου (αθλητές, προπονητές, παράγοντες) και οι οικογένειες τους και να εντείνουν τους προληπτικούς ελέγχους σ’ όλη τη διάρκεια που δεν θα πραγματοποιούνται αγώνες.

Οι επανεκδόσεις, οι αποδεσμεύσεις, οι μετεγγραφές και οι επανεγγραφές θα γίνονται κανονικά με την προϋπόθεση ότι τα σωματεία θα κλείνουν ραντεβού πριν προσέλθουν στα γραφεία της Ένωσης.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός