Αναβολή παιδικού ΕΠΣ Σερρών – Β Γύρος

Αναβολή παιδικού ΕΠΣ Σερρών – Β Γύρος
Από την τοπική ένωση ποδοσφαίρου νομού Σερρών (ΕΠΣ Σερρών) ανακοινώθηκε αναβολή της έναρξης του δεύτερου γύρου του παιδικού πρωταθλήματος της Ένωσης.
Η αναβολή οφείλετε στη δυσμενή κατάσταση που βρίσκονται οι αγωνιστικοί χώροι των γηπέδων λόγω κακών καιρικών συνθηκών και με τις καλύτερες συνθήκες να αρχίσει στις 3 Μαρτίου.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ αναφέρει ” Λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης των αγωνιστικών χώρων αναβάλλεται η έναρξη του Β΄ γύρου του ΠΑΙΔΙΚΟΥ πρωταθλήματος για δύο εβδομάδες με πιθανή ημερομηνία έναρξης 3 Μαρτίου 2018 “.
Σε σχετικά άρθρα και σελίδες της ιστοσελίδας panseraikos.gr μπορείτε να βρείτε, σχετικά θέματα, με το τοπικό παιδικό και στη σελίδα με τα αποτελέσματα θα βρείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και βαθμολογίες ανά όμιλο.
Η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρώτου ομίλου θα έχει τους αγώνες.
ΠΟΣ 2000 – ΡΟΔΟΠΟΛΗ                  Γήπ. Μονόβρυσης
ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΚΑΡΠΕΡΗ
ΗΡΑΚΛΕΙΑ/ ΚΕΣΣΑΝΗ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Α. ΠΟΡΟΪΑ – ΑΓΚΙΣΤΡΟ
Του δεύτερου ομίλου έχει ως εξής:
ΛΕΥΚΩΝΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ
ΛΕΟΝΤΕΣ – ΑΕ ΝΙΓΡΙΤΑΣ
ΠΗΓΑΣΟΣ – ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ      (ΟΜΟΝΟΙΑ Α)
ΧΡΙΣΤΟΣ – ΣΚΟΥΤΑΡΙ
ΝΙΓΡΙΤΑ – ΕΛΠΙΣ ΧΡΥΣΟΥ
Το πρόγραμμα και βαθμολογία και των δύο ομίλων ΕΔΩ.
(Ημερομηνίες αγώνων θα ενημερωθούν μόλις υπάρξει ενημέρωση από την ΕΠΣ)

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός