Αναβολή των πρωταθλημάτων Σερρών & προπονήσεων Μικτών ομάδων

Αναβολή των πρωταθλημάτων Σερρών & προπονήσεων Μικτών ομάδων

Από την τοπική Ένωση ποδοσφαίρου ν. Σερρών αποφασίστηκε η αναβολή των πρωταθλημάτων της και των προπονήσεων των Μικτών ομάδων λόγω μεταφοράς των δύο επόμενων αγωνιστικών από την  ΕΠΟ.

Περισσότερα στις δύο σχετικές ανακοινώσεις της Ένωσης.

1. Αναβολή αγώνων Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ 08 & 09 Ιανουαρίου 2022.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην εξάπλωση της πανδημίας Co – id-19 που πλήττει και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και κατ’ επέκταση και τα σωματεία της δυνάμεως της, η Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ με απόφαση της επιτροπής εκτάκτων θεμάτων, ανακοινώνει την ΑΝΑΒΟΛΗ των αγώνων της Α1′ και της Α2′ που ήταν προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 08-09/01.

Η αγωνιστική δράση μεταφέρεται για το Σαββατοκύριακο 15-16/01, ωστόσο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση και θα ανακοινωθεί ο προγραμματισμός των αγώνων.

​​Χορός 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Σερρών
Παρασκευή 9/12/2022  Είσοδος 15€
Ξενοδοχείο ACROPOL Σέρρες

2. Διακοπή προπονήσεων Μικτών ομάδων Ε.Π.Σ.Σερρών.
Η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ ανακοινώνει την προσωρινή διακοπή των προπονήσεων των Μικτών ομάδων Κ-15 και Κ-17, μετά και την απόφαση της Επιτροπής εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ να αναβάλει τις αγωνιστικές που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 12 και 19 Ιανουαρίου για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Κλείνει το άρθρο “Αναβολή των πρωταθλημάτων Σερρών & προπονήσεων Μικτών ομάδων” με το πρόγραμμα της δεύτερης και τρίτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου των πρωταθλημάτων προεπιλογής Εθνικών ομάδων (Μικτές ΕΠΣ Κ15 – Κ17).
2η Αγωνιστική:
Μακεδονίας – Δράμας
Ξάνθης – Σερρών
Έβρου – Καβάλας
Χαλκιδικής – Θράκης

3η Αγωνιστική:
Δράμας – Σερρών
Καβάλας – Μακεδονίας
Χαλκιδικής – Ξάνθης
Θράκης – Έβρου.

Υ.Γ.
Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση 5/1/22, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
Αναβλήθηκαν οι αγώνες:
Α. Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της 9/1/22.
Β. Όλων των κατηγοριών (Α΄, Β΄, Γ΄) των Γυναικείων Πρωταθλημάτων της 8 και 9/1/22.
Γ. Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-17 & Κ-15 της 12 και 19/1/22.
Οι αποφάσεις για αναβολές ελήφθησαν για την προστασία των αθλητριών και αθλητών, καθώς και των αξιωματούχων και όλων των εμπλεκομένων από τον COVID-19.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός