ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑνακοίνωση από δομές ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ Βισαλτίας

Ανακοίνωση από δομές ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ Βισαλτίας

Ανακοίνωση από δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βισαλτίας

Αγαπητοί γονείς,

Οι δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βισαλτίας, έχοντας διανύσει μακρόχρονη θητεία στο χώρο της δημιουργικής απασχόλησης, είναι δίπλα σας και φέτος για να προσφέρουν στα παιδιά σας το σημαντικότερο αγαθό: τη ΧΑΡΑ!!!

Ένα καινούργιο ταξίδι θα ξεκινήσει, γεμάτο νέες περιπέτειες και δράσεις για τις ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Βισαλτίας, είναι οι χώροι που οι μικροί μας δημότες, χρόνια τώρα, συναντιούνται και συναναστρέφονται με φίλους και συμμαθητές, εκπαιδεύονται, διασκεδάζουν, δημιουργούν , αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους μέσα από οργανωμένες δράσεις και αναπτύσσουν τις ικανότητες και τα ταλέντα τους.

Σε χώρους χαράς, δημιουργίας, διασκέδασης φροντίδας και ασφάλειας, οι έμπειροι και καταρτισμένοι εμψυχωτές μας, είναι έτοιμοι και φέτος να καλύψουν τις ανάγκες των οικογενειών, δίνοντας δημιουργική διέξοδο σε όλα τα παιδιά του Δήμου.

Οι γιορτές, οι ημερήσιες εκδρομές , η συμμετοχή των δομών ΚΔΑΠ- ΚΔΑΠ ΜΕΑ με μουσικοχορευτικές παραστάσεις και bazars, σε πολιτιστικά και εορταστικά δρώμενα και εκδηλώσεις του Δήμου Βισαλτίας , δίνουν την ευκαιρία στους γονείς να απολαύσουν και να καμαρώσουν τα παιδιά τους αλλά και να συμμετέχουν και οι ίδιοι σε αυτές.

Σταθερή επιδίωξή μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες στα παιδιά του Δήμου μας και παράλληλη στήριξη στην καθημερινότητα των εργαζόμενων γονέων. Εξυπηρετώντας λοιπόν τις ανάγκες μικρών και μεγάλων, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βισαλτίας, προσαρμόζονται στις ανάγκες της περιοχής και, για τη νέα σχολική χρονιά, συνεχίζουν τη λειτουργία τους καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινή περιόδου δηλαδή και κατά το μήνα Αύγουστο.

Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει !!! *

Μην ξεχνάτε πώς κάθε οικογένεια που θα κάνει αίτηση στις δομές μας και θα έχει πλήρη φάκελο δικαιολογητικών, δικαιούται μία θέση στα ΚΔΑΠ του Δήμου μας.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Βισαλτίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και μέριμνας, δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν δωρεάν σε ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά , πολιτιστικά, αθλητικά και ψυχαγωγικά προγράμματα.

Επομένως, η αίτησή σας στις δομές μας, αποτελεί προαπαιτούμενο, για να φιλοξενηθούν τα παιδιά σας στα ΚΔΑΠ , χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, τη νέα σχολική χρονιά 2023-2024.
Στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία και βοήθεια στη συμπλήρωση της αίτησης.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

* Στη ανακοίνωση από δομές δεν υπάρχει σχετικός σύνδεσμος (Link). Τηλέφωνο 2322020314, 2322020329.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα