ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑνακοίνωση του Παραλιμνίου για επανεκκίνηση αγώνων

Ανακοίνωση του Παραλιμνίου για επανεκκίνηση αγώνων

Ο Π.Σ. Απόλλων Παραλιμνίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Νικολαΐδη Κρίτων που επιστρέφει στην ομάδα μας, γεννήθηκε στις 18/07/1998, αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός.
Μεσολάβησε ένα σύντομο διάστημα στην Α.Ε. Χρυσού. Επίσης επιστρέφει και ο Τσομαχασβίλι Θόρνικε, γεννημένος στις 29/12/1997 με καταγωγή από τις Σέρρες ο οποίος καλύπτει την αριστερή πτέρυγα. Προηγούμενη ομάδα του η Δόξα Κάτω Καμήλας.

Νέα προσθήκη είναι και ο Γεράκης Νικόλαος, γεννημένος στις 18/08/1995 που αγωνίζεται ως επιθετικός. Προηγούμενη ομάδα του ο Κεραυνός Μεγαλοχωρίου. Επίσης ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον Τσαταλπασίδη Λευτέρη που είναι γεννημένος στις 27/12/2000 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Προηγούμενη ομάδα του ο Α.Ο. Σελλανών.

Τελευταία προσθήκη για την ομάδα μας ο Οδυσσέας Αναστασιάδης, που αποκτήθηκε δανεικός ως το τέλος της σεζόν από τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Ο Οδυσσέας, είναι γεννημένος στις 23/03/1999, κατάγεται από την Καβάλα και παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αντίθετα είχαμε την αποχώρηση των Τουλίκα Βασίλη (Αστέρα Βλαχιώτη) , Πάνο Αλέξανδρο (ΑΕ Καραϊσκάκης), Μελισσόπουλο Ραφαήλ (Α.Ο. Καβάλα), Γεωργιάδη Γιώργο (Π.Ο. Ξυλοτύμπου – Κύπρος), Ηλιόπουλο Δημήτρη (Α.Ε. Καρίτσας), Ζαφειρίδη Ανέστη (Α.Ε. Καρίτσας). Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την συνεργασία, που δυστυχώς αποδείχτηκε σύντομη λόγω και της πρωτοφανούς κατάστασης που βιώνουμε και τους ευχόμαστε υγεία και προσωπικές επιτυχίες.

Κλείνει η ανακοίνωση του Παραλιμνίου με την ευχή, όλοι οι παίκτες να βγουν αλώβητοι από το φετινό πρωτάθλημα λόγω της μακράς αποχής και να διεξαχθεί ένα συναρπαστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα