Ανακοινώσεις Πανσερραϊκού για Διγκόζη,”Λιοντάρια”

Ανακοινώσεις Πανσερραϊκού για Διγκόζη και “Λιοντάρια” !!!

Με σημερινές ανακοινώσεις το Δ.Σ του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού επιβεβαιώνει τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας για παραμονή του προπονητή, Άγγελου Διγκόζη, για την επόμενη σεζόν και την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Γκούρτσα χαρακτηρίζοντας τον “Λιοντάρι” στην καρδιά.

Σίγουρα κάποιοι προβληματίζονται για το χαρακτηρισμό αυτό και μάλιστα μπορεί να κάνουν και συγκρίσεις, αλλά μάλλον κάνουν λάθος γιατί ο τίτλος αυτός είναι αντάξιος της πορείας του αρχηγού Δημήτρη Γκούρτσα !!!

Οι δύο ανακοινώσεις της διοίκησης αναφέρουν:

Για προπονητή Άγγελο Διγκόζη:

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

“Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει και επίσημα την συνέχιση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη. Η φετινή επιτυχία της κατάκτησης του διπλού στόχου, πρωταθλήματος και ανόδου, σε συνδυασμό με την κοινή φιλοσοφία και το ίδιο όραμα, για τον Πανσερραϊκό, μας οδηγούν ΜΑΖΙ, στην διαδρομή νέων επιτυχιών”.

Για το “Λιοντάρι” στην καρδιά, Δημήτρη Γκούρτσα:

gkourtsas_γκουρτσας_panseraikos.gr“Η «κόκκινη σημαία στον ιστό της» ο Δημήτρης Γκούρτσας «ΜΑΖΙ» το 2021!
Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας μας, Δημήτρη Γκούρτσα. Ο Πανσερραϊκός μόνο με “Λιοντάρια” στην καρδιά, προχωρά για την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία της χώρας”.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

Κλείνοντας τις ανακοινώσεις Πανσερραϊκού να σας θυμίσουμε ότι ο Πανσερραϊκός, σαν πρώτος στον όμιλο του, αλλάζει κατηγορία και τη σεζόν 2020-21 θα αγωνίζεται στην παραπάνω κατηγορία η οποία προς το παρών δεν έχει ξεκαθαρίσει γιατί περιμένουμε αναδιάρθρωση των κατηγοριών Football League και Super League 2.

Μεταγραφή του Απόστολου Αποστολόπουλου στον Πειραιά.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός