ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑνασκόπηση αγώνων World Cup - Μόσχα 3 Ιουλίου

Ανασκόπηση αγώνων World Cup – Μόσχα 3 Ιουλίου

Ανασκόπηση αγώνων World Cup – Μόσχα 3 Ιουλίου 2018
 Πρώτος αγώνας στις 17:00 ανάμεσα σε Σουηδία με Ελβετία πού έγινε στο στάδιο Κρετόβσκι στην Αγία Πετρούπολη.
 Πρώτο δεκαπεντάλεπτο χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες φάσεις με τη Σουηδία να είναι ποιο απειλητική.Στο 29΄ ευκαιρία για τη Σουηδία σε σουτ του Μπέρκ που αποκρούει ο τερματοφύλακας της Ελβετίας. Στο 30΄ αλλαγή σκηνικού και η Ελβετία αρχίζει να έχει περισσότερη κατοχή μπάλας που με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να έχει 66% και αποτέλεσμα 0-0.
ΕλβετίαΤο ίδιο σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο με πρώτη καλή φάση στο 66΄ που κατέληξε σε γκολ για τη Σουηδία με τον Φόρσμπεργκ. Το γκολ μπήκε με σουτ του σκόρερ και κόντρα της μπάλας στον Ελβετό Ακάντζι και αφού άλλαξε πορεία κατέληξε στα δίχτυα. Η Ελβετία συνεχίζει να έχει κατοχή μπάλας και η Σουηδία να μην περνάει τη γραμμή της σέντρας.
Σε αντεπίθεση η Σουηδία στις καθυστερήσεις κερδίζει πέναλτι το οποίο ο διαιτητής αφου συμβουλέφτηκε το VAR το ακυρώνει και δίνει φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή που εκτελέστηκε χωρίς να αλλάξει το αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι το τέλος το 1-0 υπέρ της Σουηδίας. Στην προυγούμενη φάση είχαμε και κόκκινη κάρτα στον Λανγκ. Η Σουηδία στους οχτώ που θα συναντήσει τον νικητή του παρακάτω αγώνα.
Σύνθεση Σουηδίας: Όλσεν (Τερματοφύλακας), Γκράνκβιστ (Αρχηγός), Λίντελοφ, Λούστιγκ (81′ Κραφτ), Φόρσμπεργκ (81′ Όλσον), Μπεργκ (91′ Τέλιν), Αουγκούστινσον, Έκνταλ, Σβένσον, Τόιβονεν, Κλάεσον.   Προπονητής: Γιάννε Άντερσον.
Σύνθεση Ελβετίας: Ζόμερ (Τερματοφύλακας), Μπεχράμι (Αρχηγός), Τζεμαϊλί (72′ Σεφέροβιτς), Ζουμπέρ (72′ Εμπολό), Λανγκ, Σατσίρι, Ντρμιτς, Τζουρού, Ακάντζι, Τζάκα, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ.   Προπονητής: Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.
Κόπηκαν 64.000 εισιτήρια.
Συνέχεια στο άρθρο “Ανασκόπηση αγώνων World Cup – Μόσχα 3 Ιουλίου 2018″ με το δεύτερο αγώνα της ημέρας ανάμεσα σε Κολομβία με Αγγλία που έγινε στο στάδιο Spartak της Μόσχας.
Αγγλία στην επόμενη φάση μετά το 6-1Το γκολ για την Αγγλία στο 56΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Κέιν και εκτέλεσε ο ίδιος. Την ανατροπή στον Κέιν την έκανε ο Κάρλος Σάντσες που δέχτηκε και κίτρινη κάρτα. Στο 90+1 πολύ καλή ευκαιρία για την Κολομβία σε σουτ του Ουρίμπε που με υπέρ προσπάθεια απέκρουσε ο Πίκφορντ Γουόκερ. Δύο λεπτά αργότερα έχουμε κόρνερ από δεξιά για την Κολομβία και με κεφαλιά ο Μίνα κάνει το 1-1 και στέλνει τον αγώνα στην παράταση.
Αποτέλεσμα παράτασης 0-0
Ο νικητής θα βγεί στα πέναλτι. Τρίτη ομάδα που προκρίνετε στα πέναλτι.(Ρωσία, Κροατία, Αγγλία)
Με 4-3 στα πέναλτι η Αγγλία κέρδισε την Κολομβία και πάει να συναντήσει στους οχτώ την Σουηδία.
Σύνθεση Κολομβίας: Οσπίνα (Τερματοφύλακας), Φαλκάο (Αρχηγός), Ντάβινσον Σάντσες, Μοχίκα, Κουαδράδο, Κάρλος Σάντσες, Άριας, Μίνα, Λέρμα, Μπάριος, Κιντέρο.  Προπονητής: Χοσέ Πέκερμαν.
Σύνθεση Αγγλίας: Πίκφορντ Γουόκερ (Τερματοφύλακας), Κέιν (Αρχηγός), Στόουνς, Γιανγκ, Χέντερσον, Στέρλινγκ, Λίνγκαρντ, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Ντέλε Άλι.  Προπονητής: Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα