Απάντηση Αυγενάκη σε ΕΠΟ για εκλογές Φθινόπωρο

Απάντηση Αυγενάκη σε ΕΠΟ για τις εκλογές το Φθινόπωρο

Πρώτα είχαμε το δελτίου τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για εκλογές σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες το Φθινόπωρο του 2020 με ειδική μνεία στην ΕΠΟ.

Ανακοίνωση της Γ.Γ.Αθλητισμού για τις εκλογές.

Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία – Ε.Π.Ο και με ανακοίνωση αναφέρει ότι άλλα είχαν συμφωνηθεί και προβληματίζετε για ποιο λόγω έγινε αυτή η αλλαγή από την Γ.Γ.Α.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Ανακοίνωση της ΕΠΟ σε απάντηση του δελτίου τύπου της Γ.Γ.Αθλητισμού για τις εκλογές του Φθινοπώρου του τρέχοντος έτους (2020).

Προς το παρών, κλείνει το θέμα με την απάντηση Αυγενάκη σε ΕΠΟ ότι ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών για τις αθλητικές ομοσπονδίες είναι κυβερνητική απόφαση και ότι έχουν ενημερωθεί οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Αποτελεί κυβερνητική απόφαση η σημερινή ανακοίνωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού σχετικά με τη νομοθετική ρύθμιση για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών των αθλητικών ομοσπονδιών (το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους). Ομοίως και για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές ενημερώθηκαν αναλυτικά πριν από τη σχετική ανακοίνωση.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

Συζητήθηκε, επιπλέον, η εκκρεμότητάς τους με τη σύνταξη της Έκθεσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που απορρέει από το “Μνημόνιο Συνεργασίας”, το οποίο υπέγραψε η ελληνική Κυβέρνηση με τις FIFA και UEFA στις 25/2/2020 στην Αθήνα.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός