ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑπαλλοτριώσεις για διευθέτηση σε τμήμα του χειμάρρου Ευκαρπίας

Απαλλοτριώσεις για διευθέτηση σε τμήμα του χειμάρρου Ευκαρπίας

Απαλλοτριώσεις για διευθέτηση σε τμήμα του χειμάρρου Ευκαρπίας

Ο Δήμος Βισαλτίας με δελτίο τύπου ενημερώνει ότι υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του Έργου “Απαλλοτριώσεις που απαιτούνται για την απόκτηση γης για την υλοποίηση του έργου:

«Διευθέτηση σε τμήμα του χειμάρρου Ευκαρπίας Ν. Σερρών»

Υπεγράφη, σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου 2023, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, η προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του Έργου “Απαλλοτριώσεις που απαιτούνται για την απόκτηση γης για την υλοποίηση του έργου: «Διευθέτηση σε τμήμα του χειμάρρου Ευκαρπίας Ν. Σερρών»”.

Την προγραμματική σύμβαση υπέγραψαν ο νόμιμος εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Πρόκειται για την ένταξη του έργου:

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

«Διευθέτηση σε τμήμα του χειμάρρου Ευκαρπίας Ν. Σερρών», σε νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, μετά την απένταξη του τον Σεπτέμβριο του 2019.

Το εν λόγω έργο θεωρείται μείζονος σημασίας για τον Δήμο Βισαλτίας και για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Π.Ε. Σερρών, μιας και αφορά την κατασκευή όλων των απαραίτητων έργων για τη διευθέτηση τμήματος του χειμάρρου που διασχίζει τον οικισμό της Ευκαρπίας, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία του εν λόγω χειμάρρου.

Με αποτέλεσμα να επιτευχθεί λύση στο πρόβλημα των πλημμυρών που παρατηρούνται κάθε χρόνο στις εν λόγω περιοχές, προστατεύοντας έτσι τη δημόσια υγεία, τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία αλλά και το περιβάλλον γενικότερα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

24η Αγωνιστική
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, 2024 19:30
23η Αγωνιστική
Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, 2024 17:30
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα