Αποστολή ημιτελικών & τελικών μικτής Σερρών Κ16

Αποστολή ημιτελικών & τελικών μικτής ΕΠΣ Σερρών Κ16.
   Ο προπονητής της ΕΠΣ Σερρών, Τερζής Αθανάσιος, ανακοίνωσε την αποστολή για τους ημιτελικούς και τον τελικό, μικρό ή μεγάλο, για το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων Νέων – Κ16 (Μικτές ΕΠΣ).

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

  Τα ημιτελικά θα γίνουν την Τετάρτη 1 Μαΐου 2019 και θα έχει τους αγώνες:
 Γήπεδο Βόλου (Πανθεσσαλικό).
13:00. ΕΠΣ Σερρών vs ΕΠΣ Ηρακλείου
 Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης – Βόλος.
13:00. ΕΠΣ Αχαΐας vs ΕΠΣ Χανίων
Ο μικρός τελικός για Κ16, θα γίνει το Σάββατο 4 Μαΐου στις 13:00 στο γήπεδο της Νεάπολης και ο μεγάλος τελικός στις 19:00 στο Πανθεσσαλικό.
Η αποστολή της ΕΠΣ Σερρών όπως ανακοινώθηκε είναι:  Τσιφούτης Νικόλαος, Μασκανάκης Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Κρουστάλης Γιώργος, Γκουτίδης Αθανάσιος, Νταλίπ Μαδή, Αδαμίδης Απόστολος, Αρναούτογλου Αθανάσιος, Ζιάκκας Αντώνιος, Φάκης Θωμάς, Τριανταφύλλου Αθανάσιος, Θεοχαρίδης Διαμαντής, Καναπίτσας Απόλλων, Κουγιουμτζόπουλος Απόστολος, Καρατλίδης Κων/νος, Πούλιος Αλέξανδρος, Ζαγγελίδης Στέφανος, Σοφιανός Μάριος, Βεντούζης Χαράλαμπος.
  Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων Παίδων – Κ14 (Μικτές ΕΠΣ) οι ημιτελικοί θα γίνουν:
ΕΠΣ Λάρισας – ΕΠΣ ΜακεδονίαςΓήπεδο Βόλου (Πανθεσσαλικό).
10:00. ΕΠΣ Πειραιά vs ΕΠΣ Μακεδονίας
 Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης – Βόλος.
10:00. ΕΠΣ Αχαΐας vs ΕΠΣ Ξάνθης
Ο μικρός τελικός για Κ14, θα γίνει το Σάββατο 4 Μαΐου στις 10:00 στο γήπεδο της Νεάπολης και ο μεγάλος τελικός στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό.

     Κλείνοντας το άρθρο “Αποστολή ημιτελικών & τελικών μικτής Κ16 ΕΠΣ Σερρών” πληροφορίες για το δημοτικό στάδιο Νεάπολης θα βρείτε ΕΔΩ.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός