Αποτελέσματα εκλογών διαιτητών Ν. Σερρών

Αποτελέσματα εκλογών διαιτητών Ν. Σερρών
Σήμερα, Τρίτη 6 Μαρτίου 2018, στα γραφεία του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου νομού Σερρών πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συνδέσμου.
Στα γραφεία του συνδέσμου υπήρχαν δύο κάλπες. Μία για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου και μια για την αποπομπή του διαιτητή Δημήτρη Κυριακίδη από το σύνδεσμο.
Στην πρώτη κάλπη βρέθηκαν ενενήντα δύο (92) έγκυρα ψηφοδέλτια και ένα (1) άκυρο. Από την καταμέτρηση βγήκαν τα παρακάτω αποτελέσματα με εκλεγμένους όλους τους υποψηφίους. Εννέα υποψήφιοι, εννέα και τα μέλη του Δ.Σ.
Κατά σειρά ψήφων:
Φωτιάδης Γεώρ. και 55 ψήφους
Βαφειάδης Συμ. και 53 ψήφους
Κεφαλάς Κων. και 53 ψήφους
Κελλίδης Ευάγ. και 53 ψήφους
Παλάζης Κυρ. και 52 ψήφους
Καδέμογλου Αλέξ. και 50 ψήφους
Ιωαννίδης Χρ. και 48 ψήφους
Τσεσμετζής Συμ. και 40 ψήφους
Σάββας Ιωάν. και 38 ψήφους
Στην άλλη κάλπη βρέθηκε ο ίδιος αριθμός ψηφοδελτίων από τα οποία τα πενήντα δύο (52) ψήφισαν κατά της αποπομπής, του παραπάνω διαιτητή, τριάντα πέντε (35) υπέρ της πρότασης και έξι (6) λευκά.
Καλή επιτυχία στους εκλεγέντες διαιτητές ποδοσφαίρου από το panseraikos.gr.  
Πηγή: sdps

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός