ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑυτοί που αξίζουν έναν καλό λόγο!!

Αυτοί που αξίζουν έναν καλό λόγο!!

Αυτοί που αξίζουν έναν καλό λόγο!!

Πρόσφατα βρεθήκαμε στη μαιευτική του Νοσοκομείου Σερρών.

Πολλά λέμε όλοι μας για τις μονάδες υγείας και συνήθως είναι παράπονα, γκρίνιες και όλα τα βρίσκουμε κακά, στραβά και ανάποδα.

Όμως πιο θετική εντύπωση από αυτήν που αποκομίσαμε από μαίες και νοσηλεύτριες δεν γίνεται. Ακόμη και από το προσωπικό της τροφοδοσίας αλλά και της καθαριότητας. Ευγένεια από το νοσηλευτικό προσωπικό της μαιευτικής πτέρυγας, επιστημονική , επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτηση που σου δημιουργούν πλήρες αίσθημα ασφάλειας και φροντίδας.

Οι μαίες και οι νοσοκόμες με υπομονή και χαμόγελο συνέχεια δίπλα στις γυναίκες που μόλις έφεραν στο κόσμο τα παιδάκια τους, να τις δίνουν θάρρος, οδηγίες, συμβουλές και να τις ρωτούν μήπως χρειάζονται κάτι.
Εξεπλάγην ευχάριστα είναι η αλήθεια.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτά που προσφέρουν. Και αυτό όταν η ώρα είναι 2, 3 και 4 τα ξημερώματα, δουλεύοντας παρόλα αυτά με χαμόγελο και διαθεσιμότητα κάθε στιγμή!!

Εμείς είχαμε την τύχη να έχουμε δίπλα μας και έναν πολύ καλό γιατρό, τον κ. Μαδένη, που η οικειότητα και η ηρεμία του σου μεταφέρουν την χαλαρότητα και αυτοπεποίθηση ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν και πραγματικά έτσι γίνεται.

Κάπου κάπου λοιπόν, σε αυτούς τους ήρωες αν δεν τους λέμε ένα ευχαριστώ, θα πρέπει να τους λέμε τουλάχιστον μια καλή κουβέντα, γιατί την αξίζουν. Γιατί πολλές φορές στις μονάδες υγείας ξεπερνούν τον εαυτό τους σε προσφορά!

Κλείνοντας το άρθρο “Αυτοί που αξίζουν έναν καλό λόγο!!” πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους που ξεπερνούν τον εαυτό τους καθημερινά για να προσφέρουν ζεστασιά και φροντίδα σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα