ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΒιογραφικό σημείωμα τ. Δημάρχου Βισαλτίας κ. Αθαν Μασλαρινού

Βιογραφικό σημείωμα τ. Δημάρχου Βισαλτίας κ. Αθαν Μασλαρινού

Βιογραφικό σημείωμα του τ. Δημάρχου Βισαλτίας κ. Μασλαρινού Αθανάσιου

Γεννήθηκα στον Άγιο Δημήτριο, μεγάλωσα στο Σιτοχώρι όπου τελείωσα το δημοτικό. Το γυμνάσιο και το λύκειο στη Νιγρίτα.
Σπούδασα Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στη Γαλλία και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Διατηρώ ακόμα δεσμούς με τη Γαλλία, την οποία επισκέπτομαι τακτικά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, με ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών.

Επίσης, αρθρογραφώ και παρουσιάζω δελτία ειδήσεων σε περιφερειακούς τοπικούς σταθμούς. Από μικρός ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Στην εφηβεία μου ήμουν αθλητής στίβου και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και αργότερα προπονητής στίβου και διαιτητής ποδοσφαίρου.

Είμαι πατέρας ενός εφήβου και με τη γυναίκα μου, τη Γιάννα, Φιλόλογο, προσπαθώ να περνώ όσο μπορώ περισσότερο χρόνο μαζί τους. Μια ζωή γεμάτη δηλαδή.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Δεν είδα ποτέ την πολιτική ως επάγγελμα. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τα κοινά, είναι διότι αν δεν το κάνουμε εμείς που αγαπούμε τον τόπο μας, και θέλουμε να πάει μπροστά, τότε ποιος θα το κάνει;

Το 2006 εκλέχθηκα πρώτη φορά Νομαρχιακός Σύμβουλος και έκτοτε δεν σταμάτησα να δίνω μικρές και μεγάλες μάχες για τον τόπο μας. Το 2014 εκλέχτηκα πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος Σερρών, με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Υπήρξα μέλος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Όασις» (Αμισθί), Πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών (Αμισθί), και ενεργό μέλος πολλών συλλόγων με κοινωνική, εκπαιδευτική, πολιτιστική και αθλητική δράση.

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Ο Δήμος Βισαλτίας είναι ευλογημένος τόπος με τεράστιες δυνατότητες, με ανθρώπους περήφανους και εργατικούς.
Αισθάνομαι έτοιμος να εργαστώ για τον Δήμο μας, έχω την εμπειρία, τη γνώση, και ξέρω πώς να διεκδικήσω περισσότερα για τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας.

Πηγή του άρθρου “Βιογραφικό σημείωμα τ. Δημάρχου Βισαλτίας” η ιστοσελίδα του Δήμου Βισαλτίας με ημερομηνία 12 Φεβρουαρίου 2024.

Υ.Γ
Δήμαρχος Βισαλτίας για την περίοδο 2019 – 2023.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

26η Αγωνιστική
Κυριακή 03 Μαρτίου, 2024 19:30
25η Αγωνιστική
Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, 2024 20:00 location
Ζωντανά
0 - 0
24η Αγωνιστική
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, 2024 19:30 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα