ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΒιοτεχνία "Γερμανικό" στα χέρια του Δήμου Βισαλτίας

Βιοτεχνία “Γερμανικό” στα χέρια του Δήμου Βισαλτίας

“Με μεγάλη χαρά, μετά από προσπάθεια πολλών μηνών και από τις δύο πλευρές, της εταιρείας ΑΦΟΙ ΜΠΙΛΛΗ Α.Ε. και του Δήμου Βισαλτίας, υπογράφουμε σήμερα την αποδοχή μιας μεγάλης δωρεάς, που όμοιά της για τον Δήμο δεν υπήρξε το προηγούμενο διάστημα.
Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την εταιρεία και ιδιαίτερα τα παιδιά του Εμμανουήλ Μπίλλη, Δανάη Θεοδώρα και ξεχωριστά τον Γεώργιο που παρακολούθησε στενά την όλη διαδικασία.
Θέλω επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Γενικό γραμματέα του Δήμου κ. Παπαθανασίου, στον Νομικό σύμβουλο του Δήμου κ. Γαλάνη, στον μηχανικό κ. Φραντζανά και στον συμβολαιογράφο κ. Λαϊνά, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό τα αποτέλεσμα.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλο το Δημοτικό συμβούλιο για την θετική του στάση στο συγκεκριμένο θέμα.
Πρόκειται για ένα εμβληματικό οίκημα το οποίο ήδη έχει προταθεί να ενταχθεί σε πρόγραμμα για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του, στο οποίο ο Δήμος δεσμεύεται πως θα φέρει το όνομα ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΙΛΛΗΣ.”

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα