Βρέθηκε χορηγός για τα έξοδα του 16μηνου Πολυχρόνη από τις Σέρρες

Βρέθηκε χορηγός για τα έξοδα του 16μηνου Πολυχρόνη από τις Σέρρες

Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών & Εφήβων με νοσήματα που χρήζουν νοσηλείας στο εξωτερικό “Μικρός Πρίγκιπαςεξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την κατάσταση του 16μηνου Πολυχρόνη από τις Σέρρες και ζητάει τη βοήθεια όλων μας για τη συγκέντρωση των 150 χιλ. Ευρώ που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση σε νοσοκομείο του εξωτερικού.

Οι ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο μικρούλης μας, μόλις 16 μηνών, διαγνώστηκε με Κυανωτική Καρδιοπάθεια και πρέπει να μεταβεί εσπευσμένα στο Boston Children’s Hospital – Benderson Family Heart Center της Βοστώνης των Η.Π.Α., για να χειρουργηθεί. Ένα παιδάκι ανά 10.000 γεννήσεις συναντά παρόμοιο πρόβλημα με του Πολυχρόνη.

Η καρδιά του έχει 4 ελαττώματα και ο γιατρός του καλείται να την “κεντήσει”. Κάθε προσευχή μας για τον αγώνα που κάνει να αποκτήσει μια πιο ποιοτική ζωή θα ήταν καλό να τον συνοδεύει σε αυτό το μεγάλο ταξίδι.

​​Χορός 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Σερρών
Παρασκευή 9/12/2022  Είσοδος 15€
Ξενοδοχείο ACROPOL Σέρρες

Μέχρι τώρα στάθηκε μαχητής. Χρειάζεται όμως τη στήριξη και την αγάπη όλων έμπρακτα.
Μια ταλαιπωρημένη καρδούλα επιθυμεί να να βρει τον ρυθμό της ώστε να συνεχίσει να χτυπά ακατάπαυστα με θέα το μέλλον.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Δυστυχώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί έως τις 10/06/2022 ανέρχεται στις 150.000,00 €.

Ελπίζοντας σε ένα θαύμα και κατανοώντας τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, κάνουμε έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει έτσι ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση.

Ας γίνουμε κι εμείς ένα κομμάτι στην αλυσίδα αγάπης για να ξαναδώσουμε το χαμόγελο στον μικρό μας Πολυχρόνη».

Τα ευχάριστα νέα τα διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της «Ζούγκλας» η οποία ενημερώνει ότι βρέθηκε χορηγός για τον Πολυχρόνη.

“Σχεδόν αμέσως μετά την ανάρτηση της είδησης για την κατάσταση της υγείας του μικρού Πολυχρόνη και την ενημέρωση για την ανάγκη να παρασχεθεί βοήθεια με σκοπό τη νοσηλεία του, αναγνώστης της «Ζούγκλας» επικοινώνησε μαζί μας και μας διαβεβαίωσε πως καλύπτει ο ίδιος όλα τα έξοδα που απαιτούνται για τη θεραπεία του μικρού Πολυχρόνη”.

Κλείνει το άρθρο “Βρέθηκε χορηγός για τα έξοδα του 16μηνου Πολυχρόνη από Σέρρες” με τις ευχές μας για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του και πολλά συγχαρητήρια στο μεγάλο χορηγό.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός