Βραβείο ψηφιακής δημιουργίας από Λύκειο Νιγρίτας

1o βραβείο ψηφιακής δημιουργίας από το Λύκειο Νιγρίτας

Μία ευχάριστη είδηση στις δύσκολες ημέρες που περνάμε μας έρχεται από το γενικό Λύκειο της περιοχή μας.

Η ομάδα από το Γενικό Λύκειο Νιγρίτας, διακρίθηκε στον 2ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας
«Η ιστορία σου, είναι ιστορία της πόλης σου» αποσπώντας το 1ο βραβείο στην κατηγορία Λυκείου!

Οι μαθητές του παραπάνω Λυκείου έκαναν ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο “Περιπλάνηση στην ιστορία του Χουμνικού” όπου εμπεριέχονται και άλλες πληροφορίες της ευρύτερης περιοχής.
Αύριο το πρωί στις 10:00 – 11:00 στο κανάλι της Βουλής στην τηλεόραση θα προβληθούν οι βραβευμένες δημιουργίες μέσα στις οποίες βρίσκεται και το βραβευμένο βίντεο του Λυκείου Νιγρίτας.

2η Ανθοκομική Έκθεση
Δήμου Βισαλτίας
Από 5/4/2023 έως 9/4/2023
Περισσότερα ...
​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Θα χαρούμε πολύ εάν το παρακολουθήσετε και περιμένουμε τα σχόλιά σας αναφέρουν οι μαθητές και μας ενημερώνουν ότι για όσους δεν μπορέσουν να το παρακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί στο YouTube.

Κλείνει το άρθρο “1o βραβείο ψηφιακής δημιουργίας από το Λύκειο Νιγρίτας” με άλλες επιτυχίες του παραπάνω Λυκείου, όπως το τρίτο βραβείο στο μαθητή του Λυκείου Νιγρίτας τον Αντώνη Γκίκα και την παράσταση αρχαίας τραγωδίας από τους μαθητές του γενικού Λυκείου Νιγρίτας.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Το σύνδεσμο για τον τρίτο βραβείο στο μαθητή θα το βρείτε ΕΔΩ και για τη θεατρική παράσταση που δόθηκε τον Απρίλιο του 2019 υπάρχει ΕΔΩ.

G. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός