ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΓαλλία στους οχτώ του World Cup - Μόσχα 2018

Γαλλία στους οχτώ του World Cup – Μόσχα 2018

 Γαλλία στους οχτώ του World Cup – Μόσχα 2018
  Στο στάδιο Καζάν Αρένα η Γαλλία πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του παγκοσμίου κυπέλλου.
   Στο 13΄το πρώτο γκολ για τη Γαλλία με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι με τον Griezmann A.Η απάντηση της Αργεντινής στο 40΄με Di Maria A. και το σκορ 1-1 που ήταν και αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τρεις κίτρινες για την Αργεντινή σε Rojo M. (11΄), στο 18΄σε Tagliafico N. και στο 43΄ σε Mascherano J.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με αλλαγή από πλευράς της Αργεντινής και στηΑγώνες Σερρών: 17 Μαΐου & Σ/Κ 20-21 Μαΐου

θέση του Rojo M. μπήκε ο Fazio F.Στο 48΄ανατροπή αποτελέσματος με τυχερό γκολ του Mercado G. μετά από σουτ του Lionel Messi. Δύο λεπτά αργότερα άλλη μια κίτρινη για την Αργεντινή στον Banega E.
Τρία γκολ σε δέκα λεπτά για τη Γαλλία με πρώτο στο 58΄με Pavard B. και στο 65΄ &  68΄ με Mbappe K.
Σειρά της Γαλλία για κίτρινες κάρτες στο 72΄στον Matuidi B.και στο επόμενο λεπτό στον Pavard B.
Στις καθυστερήσεις ο Aguero S. έδωσε κάποιες ελπίδες στην Αργεντινή με το γκολ που έβαλε αλλά το 4-3 υπέρ της Γαλλίας ήταν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
 Στη συνέχεια του άρθρου “Γαλλία στους οχτώ του World Cup” μερικά ακόμη για το παιχνίδι που έστειλε τη Γαλλία στην επόμενη φάση.
Στον αγώνα είχαμε άλλες δύο κίτρινες για τη Γαλλία στο 73΄σε Pavard B., στις καθυστερήσεις στον Giroud O. και μια για την Αργεντινή στον Otamendi N. (90+3΄).  Αλλαγές για Γαλλία είχαμε στο 75΄ μπήκε ο Tolisso C. στη θέση του Matuidi B., στο 83΄ μπήκε ο Fekir N. στη θέση του Griezmann A. και στο 89΄ βγήκε ο Mbappe K. και μπήκε ο Thauvin F.   Δεύτερη αλλαγή της Αργεντινής στο 65΄ με τον Aguero S. να παίρνει τη θέση του Perez E. και στο 75΄μπήκε ο Meza M. στη θέση του Pavon C.   Κατοχή μπάλας για Γαλλία 41% και Αργεντινή 59%, είκοσι ένα (21) φάουλ για τη Γαλλία και δεκαπέντε (15) για  Αργεντινή.
Επόμενο παιχνίδι για τη Γαλλία την Παρασκευή 6 Ιουλίου με αντίπαλο το βραδινό νικητή ανάμεσα σε Ουρουγουάη – Πορτογαλία (ΕΡΤ1 – 21:00).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα