Γερακίνεια 2022 πρόγραμμα Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου

Γερακίνεια 2022 πρόγραμμα Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου

Πέμπτη ημέρα για τα Γερακίνεια 2022 με το πρόγραμμα που έγινε μέχρι σήμερα να ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.
Δε θα αναφερθούμε ιδιαίτερα σε κάποιες εκδηλώσεις για να μη αδικήσουμε τις υπόλοιπες.

Την Παρασκευή το πρόγραμμα θα καλύψει τους μικρούς θεατές με τα παραμύθια που θα ακουστούν στο πηγάδι της Γερακίνας, τους ανθρώπους της προσφοράς με την υποδοχή της φλόγας της αγάπης στην πλατεία της Τερπνής και τους μεγάλους με τη συναυλία του STAN Αντιπαριώτη στην κεντρική πλατεία της Νιγρίτας.
Στη οργάνωση της υποδοχής συμμετέχει και ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης.

Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης:

Έτος ιδρύσεως 1980.
Δραστηριοποιείται σε πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις όπως, διάσωση & διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Τερπνής, χορευτικά τμήματα, διοργανώνει τη γιορτή Τσίπουρου Τερπνής στη Θεσσαλονίκη, διενεργεί αιμοληψίες σε Τερπνή & Θεσσαλονίκη, εκδίδει το περιοδικό «Η Τερπνή» και έχει εκδώσει βιβλία που έχουν σχέση με την Τερπνή και τη Βισαλτία.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Αναλυτικά το πρόγραμμα Γερακινείων Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου 2022 όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές του φεστιβάλ πολιτισμου “Γερακίνεια 2022” είναι:

19:00.
“Τα παραμύθια της Γερακίνας” με φόντο το πηγάδι στην περιοχή “Τσακαλάδες” στη Νιγρίτα. Αφήγηση παραμυθιών: Πηνελόπη Καλαμπαλίκα, Ελένη Τσιπλάκη και Σάκης Πεχλιβανίδης. Ανοιχτή εκδήλωση για τα παιδιά!

21:00.
Υποδοχή αιμοδοτικής φλόγας της 20ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στην Πλατεία της Τερπνής.

22:00.
Συναυλία με τον STAN ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗ στην κεντρική πλατεία Νιγρίτας.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

Τα “Γερακίνεια” διοργάνωνται από το Δήμο Βισαλτίας και τη ΔΗ.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α.του Δήμου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Π. Ε. Σερρών) και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού – Αθλητισμού και Υπουργείου Εσωτερικών.
Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ3 και η ΕΡΤ Σερρών.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου και όλες τις εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί θα τις βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός