Γιορτή Μπουγάτσας 2022 στην Ευκαρπία Σερρών

Γιορτή Μπουγάτσας 2022 στην Ευκαρπία Σερρών

Το Σάββατο 3 Ιουλίου 2010 έγινε η πρώτη γιορτή μπουγάτσας στην Ευκαρπία Σερρών με προγραμματισμό να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται περίπου το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου.
Φέτος η γιορτή μπουγάτσας θα γίνει το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022.

Με την εμπειρία των προηγούμενων ετών και την υπόσχεση των διοργανωτών ότι, όσοι παραβρεθούν θα απολαύσουν τη μαγική μπουγάτσα που θα προσφέρουν οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον χώρο, ορμώμενοι από Θεσσαλονίκη. Το λαϊκό γλέντι που είναι προγραμματισμένο να γίνει θα τους αφήσει αξέχαστες αναμνήσεις.
Στη λαϊκή βραδιά θα συμμετέχει και ο Σπύρος Σιώλος.

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Βισαλτίας που αναφέρει:

Ο Δήμος Βισαλτίας, το ΔΗΚΚΠΠΠΑ, η Κοινότητα Ευκαρπίας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ευκαρπίας σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την «Γιορτή Μπουγάτσας» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022, στις 21:00μ.μ. στην πλατεία της Ευκαρπίας.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Η γιορτή περιλαμβάνει επίδειξη παρασκευής μπουγάτσας και λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική και τραγούδι.
Στους παραβρισκόμενους θα διανεμηθεί δωρεάν μπουγάτσα, προσφορά των Ευκαρπιωτών της Θεσσαλονίκης που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον χώρο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σας προσκαλεί στη εκδήλωση που διοργανώνει, σε συνεργασία με το Δήμο Τραγίλου, στις 3/07/2010 ημέρα Σάββατο στην Ευκαρπία Σερρών.

Κλείνει το άρθρο με λίγα λόγια για την Ευκαρπία Σερρών.
Το χωριό ανήκει στο Δήμο Βισαλτίας. Από την πρωτεύουσα Δήμου, Νιγρίτα, απέχει 32 χιλ, από τις Σέρρες 55 χιλ. και 110 χιλ. από την Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 είχε πληθυσμό 520 κατοίκους και το υψόμετρο του χωριού είναι στα 72 μέτρα.

Καλή τους επιτυχία.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός