Γιορτή τσίπουρου Τερπνής Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Γιορτή τσίπουρου Τερπνής Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους για την εκδήλωση της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2022 με θέμα το τσίπουρο και την ελιά της Τερπνής Σερρών.

Από την πλευρά της ιστοσελίδας, να ευχηθούμε καλή επιτυχία, ότι το καλύτερο για το σύλλογο Τερπνιωτών και πάντα επιτυχίες.

Περισσότερα από την πρόσκληση που σε γενικές γραμμές αναφέρει:

Μετά από απουσία δύο ετών, λόγω covid, επανέρχεται η καθιερωμένη ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ εμπλουτισμένη φέτος και με ΕΛΙΕΣ ΤΕΡΠΝΗΣ, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 από τις 11 το πρωί.

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο μπροστά από το Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας Κλεάνθους 57, (Πλατεία Μικρασιατικού & Θρακικού Ελληνισμού).

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα :

2η Ανθοκομική Έκθεση
Δήμου Βισαλτίας
Από 5/4/2023 έως 9/4/2023
Περισσότερα ...

1. του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης
2. τoυ Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας
3. του Συλλόγου Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Τριαδίου «Άγιος Γεώργιος»
4. του Συλλόγου Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Τούμπας «Κύκλος & βήματα»

και βέβαια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια.

Η Γιορτή του Τσίπουρου Τερπνής αποτελεί πλέον θεσμό που αγκαλιάστηκε όχι μόνο από τους Τερπνιώτες αλλά και τους φίλους μας.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε ΔΩΡΕΑΝ το φημισμένο τσίπουρο και ελιές που παράγονται στην Τερπνή Σερρών , να γευτούμε τους υπέροχους παραδοσιακούς τερπνιώτικους ουζομεζέδες, που με πολύ μεράκι ετοιμάζουν οι γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης, να απολαύσουμε τα υπέροχα χορευτικά συγκροτήματα και να χορέψουμε μαζί τους.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!!  Στη γιορτή τσίπουρου Τερπνής Κυριακή 27/11/2022.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός