Γιορτή Χριστουγέννων στην Τερπνή από σ. Γονέων-Κηδεμόνων & Κοινότητας

Γιορτή Χριστουγέννων στην Τερπνή από τον σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Τερπνής και της τοπικής Κοινότητας

Ο Αη Βασίλης θα μοιράσει δώρα! Face painting, ανιματέρ, ζωγραφική, bazaar, εδέσματα και κεράσματα!

Η Τοπική Κοινότητα της Τερπνής και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού Σχολείου της Τερπνής – Βισαλτίας σας προσκαλούν στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργανώνουν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, στις 16:00 στην Κεντρική Πλατεία της Τερπνής υπό την αιγίδα του Δήμου Βισαλτίας.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας, Αθανάσιος Μιχαλάκης θα σηματοδοτήσει την έναρξη της γιορτής με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και θα ακολουθήσει μια μοναδική γιορτή για όλα τα παιδιά της Τερπνής.

2η Ανθοκομική Έκθεση
Δήμου Βισαλτίας
Από 5/4/2023 έως 9/4/2023
Περισσότερα ...
Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Ο Αη Βασίλης με το άλογο του θα μοιράσει δώρα. Face painting και ανιματέρ αποτελούν μέρος της γιορτής. Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν επίσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να γράψουν το γράμμα τους στον Αη Βασίλη και να δημιουργήσουν τις χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές τους.
TERPNH XRISTOYGENNA_panseraikos.gr_Χριστούγεννα_Παράλληλα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου θα έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο bazaar, θα σας κεράσουν διάφορα εδέσματα και ζεστό καφέ.

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού και την προστασία της Δημόσιας Υγείας.
Πηγή του άρθρου “Γιορτή Χριστουγέννων στην Τερπνή από σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων & Κοινότητας” είναι η ιστοσελίδα του Δήμου Βισαλτίας.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός