Δήμος Σιντικής έκανε δωρεά 1.000 rapid tests σε Κ.Υ

Δήμος Σιντικής έκανε δωρεά 1.000 rapid tests στα Κ.Υ

Με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ο Δήμος Σιντικής ενημερώνει για δωρεά χιλίων διαγνωστικών τεστ ταχείας δοκιμασίας που δόθηκαν στα Κέντρα Υγείας του οικείου Δήμου.
Παρακάτω θα βρείτε αυτολεξεί την ανακοίνωση του Δήμου.

Δωρεά 1.000 rapid tests από τον Δήμο Σιντικής στα Κέντρα Υγείας Σιδηροκάστρου και Ροδόπολης.

Στη δωρεά 1.000 διαγνωστικών τεστ ταχείας δοκιμασίας για τον Covid 19 (rapid tests) προχώρησε σήμερα ο Δήμος Σιντικής στα Κέντρα Υγείας του δήμου. Πιο συγκεκριμένα, δόθηκαν 700 tests στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου και 300 tests στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Τα συγκεκριμένα tests διαθέτουν το πλεονέκτημα της ανίχνευσης των αντιγόνων του ιού, (COVID19 Ag test) , σε σύγκριση με άλλες κατηγορίες rapid tests, και μπορούν να εξυπηρετήσουν με αξιοπιστία και ασφάλεια τις παρούσες ανάγκες. Επιπλέον, διαθέτουν την έγκριση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Πιστοποίησης FDA.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

Κατά την παραλαβή των rapid tests, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σιδηροκάστρου, κος Χρήστος Χαϊδευτός, αφού ευχαρίστησε τον Δήμο Σιντικής για την πρωτοβουλία του, τόνισε ότι η αυτή η κίνηση δηλώνει έμπρακτα την στήριξη του Δήμου στο δύσκολο έργο που επιτελεί καθημερινά το υγειονομικό προσωπικό στις δομές υγείας, πολεμώντας στην πρώτη γραμμή της μάχης για την μείωση της διασποράς του ιού COVID 19.

Κλείνει το άρθρο με την ενημέρωση ότι την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικά rapint test στην Κοινότητα Χρυσοχωράφων του Δήμου Ηράκλειας.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός