ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔεύτερη μέχρι τελική φάση Μικτών ΕΠΣ 2017-18

Δεύτερη μέχρι τελική φάση Μικτών ΕΠΣ 2017-18

Δεύτερη μέχρι τελική φάση Μικτών ΕΠΣ 2017-18
Την πρώτη Τετάρτη του 2018, 3 Ιανουαρίου 2018, θα γίνει η τελευταία αγωνιστική για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Παίδων και Νέων περιόδου 2017 – 2018. Οι πρωταθλήτριες ομάδες πάνε για την επόμενη φάση μαζί με την δευτεραθλήτρια από τον 13ο όμιλο. Τις δεκατέσσερις ομάδες θα ακολουθήσουν και οι δύο καλύτερες δευτεραθλήτριες από τους άλλους ομίλους.
  Κριτήρια για τις δευτεραθλήτριες.
Πρώτο: Βαθμολογία στον όμιλο τους.
Δεύτερο: Μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων στον όμιλο τους.
Τρίτο: Ποιος έβαλε περισσότερα γκολ στον όμιλο του.
Τέταρτο: Ποιος έβαλε περισσότερα γκολ στα εκτός αγώνες στον όμιλο του.
Και τέλος αν υπάρχει ισοβαθμία θα γίνει αγώνας μπαράζ.
  Οι δεκαέξι ομάδες χωριστούν σε δύο γεωγραφικούς ομίλους από οχτώ ομάδες ο κάθε όμιλος (Βόρειος, Νότιος). Σε κάθε όμιλο θα γίνει κλήρωση και τα ζευγάρια που θα προκύψουν θα δώσουν μονούς αγώνες σε ουδέτερο γήπεδο.
Οι νικητές των παραπάνω αγώνων πάνε στην τρίτη φάση όπου θα δώσουν πάλι μονούς αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα. Στη φάση αυτή δεν υπάρχει γεωγραφικός διαχωρισμός.
  Στην επόμενη φάση που θα γίνουν τα ημιτελικά, μικρός τελικός και τελικός, οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα κάποιας Ένωσης που θα οριστεί αργότερα από την επιτροπή. Οι ομάδες του τελικού θα βγουν από μίνι τουρνουά που θα δώσουν μεταξύ τους οι νικητές από την τρίτη φάση.
Ανακοινώσεις_Σέρρες_αφειέρωμαΑπό τον δεύτερο όμιλο στους Παίδες πάει η ΕΠΣ Δράμας και στους Νέους πάει η ΕΠΣ Σερρών στην επόμενη φάση.
Στον τρίτο όμιλο η ΕΠΣ Μακεδονίας περνάει στους Παίδες και στους Νέους.
  Κλείνοντας το άρθρο ” Δεύτερη μέχρι τελική φάση Μικτών ΕΠΣ 2017-18 ” το συγκεντρωτικό πρόγραμμα (2ος & 3ος) για την επόμενη 6η αγωνιστική, τελευταία, μικτών ομάδων ΕΠΣ θα το βρείτε ΕΔΩ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα