Δεύτερος γάμος του Κριστιάν Καρεμπέ

Καρεμπέ, δεύτερος γάμος του Κριστιάν

Τζάκι Σαμούν_tzaki_sam_panseraikos

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και σήμερα σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός  Κριστιάν Καρεμπέ παντρεύτηκε  την πρωταθλήτρια του αλπικού σκι Τζάκι Σαμούν από το Λίβανο, στο δημαρχείο του Πειραιά με τις << ευλογίες >> του δημάρχου Πειραιά Γιάννη  Μόραλη. Η  Τζάκι  (24 ετών) από το Λίβανο είναι κατά 22 χρόνια μικρότερη από τον Καρεμπέ.

Κουμπάρος (μάρτυρας) ο διευθυντής του Ολυμπιακού ο Κούλης Δουρέκας.

Στον πολιτικό γάμο που έγινε την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 παρευρέθηκαν  προσωπικοί φίλοι του ζευγαριού από Ελλάδα και εξωτερικό και φίλοι  από τον Ολυμπιακό.

Οι πληροφορίες μας για το αν παρευρέθηκε και ο Καφές δε μπόρεσαν να διασταυρωθούν διότι σε κάποιο αγώνα ο Κριστιάν <<κτύπησε>>  τον Καφέ γιατί η πρώτη του γυναίκα η  Σκλεναρίκοβα  του είπε ότι βγήκε για καφέ και ο ποδοσφαιριστής νόμισε ότι βγήκε με τον Καφέ.

Η Τζάκι Σαμούν το 2014 στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες (22η χειμερινή ολυμπιάδα)  στο Σότσι της Ρωσίας που έγιναν από 7 Φεβρουαρίου έως και 23 του ίδιου μήνα δέχτηκε έντονη κριτική για την γυμνή φωτογράφηση στα χιόνια.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός