ΑρχικήLIFE HOTΔεύτερος γάμος του Κριστιάν Καρεμπέ

Δεύτερος γάμος του Κριστιάν Καρεμπέ

Καρεμπέ, δεύτερος γάμος του Κριστιάν

Τζάκι Σαμούν_tzaki_sam_panseraikos

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και σήμερα σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός  Κριστιάν Καρεμπέ παντρεύτηκε  την πρωταθλήτρια του αλπικού σκι Τζάκι Σαμούν από το Λίβανο, στο δημαρχείο του Πειραιά με τις << ευλογίες >> του δημάρχου Πειραιά Γιάννη  Μόραλη. Η  Τζάκι  (24 ετών) από το Λίβανο είναι κατά 22 χρόνια μικρότερη από τον Καρεμπέ.

Κουμπάρος (μάρτυρας) ο διευθυντής του Ολυμπιακού ο Κούλης Δουρέκας.

Στον πολιτικό γάμο που έγινε την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 παρευρέθηκαν  προσωπικοί φίλοι του ζευγαριού από Ελλάδα και εξωτερικό και φίλοι  από τον Ολυμπιακό.

Οι πληροφορίες μας για το αν παρευρέθηκε και ο Καφές δε μπόρεσαν να διασταυρωθούν διότι σε κάποιο αγώνα ο Κριστιάν <<κτύπησε>>  τον Καφέ γιατί η πρώτη του γυναίκα η  Σκλεναρίκοβα  του είπε ότι βγήκε για καφέ και ο ποδοσφαιριστής νόμισε ότι βγήκε με τον Καφέ.

Η Τζάκι Σαμούν το 2014 στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες (22η χειμερινή ολυμπιάδα)  στο Σότσι της Ρωσίας που έγιναν από 7 Φεβρουαρίου έως και 23 του ίδιου μήνα δέχτηκε έντονη κριτική για την γυμνή φωτογράφηση στα χιόνια.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα