Δημήτριος Αναστασιάδης φωτογραφικό αφιέρωμα

Δημήτριος Αναστασιάδης φωτογραφικό αφιέρωμα
Η ιστοσελίδα www.panseraikos.gr, με έδρα την Τερπνή Σερρών, αισθάνεται την υποχρέωση σαν ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα να σας παρουσιάσει ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στη μνήμη του.
Ευεργέτης της Τερπνής και της ευρύτερης περιοχής της Βισαλτίας, πρόσφερε εργασία σε εκατοντάδες εργαζόμενους, από τους οποίους πολλοί έχουν βγει στη σύνταξη.

Έκτισε το νηπιαγωγείο,  το Αναστασιάδειο γυμνάσιο, την εκκλησία των Τριών Ιεραρχών, βοήθησε τους αθλητικούς και  πολιτιστικούς συλλόγους ………….  αλλά δε πρόλαβε να πραγματοποιήσει ένα από τα όνειρά του που ήταν εδώ και πάρα πολλά χρόνια να κτίσει μία αίθουσα για την εκκλησία των Τριών Ιεραρχών και ταυτόχρονα ένα πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο. Ένα όνειρο που ξεκίνησε με την αγορά του οικοπέδου και κάποια στιγμή θα υλοποιηθεί από την οικογένεια Αναστασιάδη.
Μεγάλη προσφορά στην τρίτη ηλικία η ίδρυση του γηροκομείου “ΑΛΚΜΗΝΗ” στην περιοχή Χιλιόδενδρα της Τερπνής.
Στο τέλος του φωτογραφικού αφιερώματος υπάρχουν Link που παραπέμπουν σε πληροφορίες για τη ζωή του Δημητρίου Αναστασιάδη.

     Παρακάτω θα βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό για τον Δημήτριο Αναστασιάδη, το οποίο κάποια στιγμή θα “κατέβει” αλλά θα υπάρχει Link στο τέλος του άρθρου, όπου θα μπορείτε να τις δείτε.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Όταν “κατέβουν” οι φωτογραφίες θα μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ.

Η Τερπνή πενθεί τον ευεργέτης της.
Βιογραφία Δημήτρη Αναστασιάδη 1940-2019.
Διάφορα άρθρα από το https://psterpnis.blogspot.com
Fibran.
Μονάδα ηλικιωμένων “ΑΛΚΜΗΝΗ“.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός