Δημητρίτσια 2018 , σήμερα 13-07-2018 και αύριο

 Δημητρίτσια 2018 , σήμερα 13-07-2018 και αύριο Σάββατο 14 Ιουλίου 2018.
  Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Δημητριτσίου – Βισαλτίας Σερρών ανακοίνωσε το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων με την επωνυμία “ΔΗΜΗΤΡΙΤΣΙΑ 2018″ που θα πραγματοποιηθούν στον προαύλιο χώρο του γυμνασίου του χωριού.
  Πρώτη ημέρα εκδηλώσεων η Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 & ώρα έναρξης 21:00.
   Το χορευτικό πρόγραμμα αρχίζει το παιδικό τμήμα του Εκπολιτιστικού ομίλου Δημητριτσίου, στη συνέχεια χορεύει ο Πολιτιστικός Σύλλογος από την Τούμπα – Σερρών και κλείνει το χορευτικό πρόγραμμα με τον Ποντιακό Λαογραφικό Σύλλογο Λευκώνα “ο Πόντος”.
  Η βραδιά θα κλείσει με ζωντανή λαϊκή μουσική από τους καλλιτέχνες:
Μπουζούκι: Νίκος Ντόκας, νταούλι: Παλισίδης Παναγιώτης, πλήκτρα: Καραματσούκης Παντελής, κλαρίνο και ποντιακή λύρα ο Παπαδόπουλος Γιώργος στις φωνές η Μαριάννα Σιδέρη και ο Γιώργος Γκουτζούδης.
  Το Σάββατο με ώρα έναρξης 21:00, δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων, θα παρουσιαστούν οι σύλλογοι: Πολιτιστικός & Αθλητικός σύλλογος Βισαλτίας TAEKWONDO ITF, Σύλλογος Μικρασιατών Κωνσταντινάτου – Σερρών ο “Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος”, ο πολιτιστικός – εξωραϊστικός σύλλογος Κ. Καμήλας & Σκουτάρεως, ο μορφωτικός λαογραφικός όμιλος Βαμβακοφύτου – Σερρών και κλείνουν οι σύλλογοι με το εφηβικό τμήμα του Εκπολιτιστικού ομίλου Δημητριτσίου. Οι εκδηλώσεις, Δημητρίτσια 2018, ολοκληρώνονται με λαϊκή βραδιά από τους καλλιτέχνες:
Κλαρίνο: Ζώρας Αντώνης, γκάιντα: Μπουρβάνης Ζαχαρίας, Μπουζούκι: Νίκος Ντόκας, πλήκτρα: Καραματσούκης Παντελής, φωνή Μαριάννα Σιδέρη και ο Νίκος Σαβρανίδης.
Το Δ.Σ σας καλεί να παρευρεθείτε στις εκδηλώσεις.
Να σας θυμίσουμε την 11η Φεγγαροβραδιά της Τερπνής και μπορείτε να παρακολουθείτε το LIFE HOT για εκδηλώσεις καλοκαιρινές και όχι μόνο.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός