Δημητρίτσια 2022 Σάββατο 20 Αυγούστου

Δημητρίτσια 2022 Σάββατο 20 Αυγούστου

Από τον Εκπολιτιστικό Όμιλο Δημητριτσίου ανακοινώθηκε η ημερομηνία της εκδήλωσης «Δημητρίτσια 2022» που θα γίνει το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022, στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου στο Δημητρίτσι – Σερρών.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Σύλλογος Μικρασιατών Κωνσταντινάτου και θα διασκεδάσετε με τη παραδοσιακή & λαϊκή ορχήστρα του Μπούσιου.

Περισσότερα στην ανακοίνωση του ομίλου που αναφέρει:

Εκ μέρους του Εκπολιτιστικού ομίλου Δημητριτσίου , σας προσκαλούμε όλους στην καθιερωμένη λαϊκή-παραδοσιακή βραδιά των ΔΗΜΗΤΡΙΤΣΙΩΝ 2022 .

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 ημέρα Σάββατο , στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΤΣΙΟΥ.  ώρα έναρξης 21:30.

Μαζί μας ο σύλλογος Μικρασιατών Κωνσταντινάτου, η ορχήστρα Νίκου Μπούσιου με πλούσιο πρόγραμμα, λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα, self – service φαγητού και ποτών από τα μέλη του συλλόγου μας.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους μεγάλους χορηγούς μας : αρτοποιία-ζαχαροπλαστική ΕΥΑ ΜΑΡΙ , κουφώματα-έπιπλα ΤΣΙΓΓΑΣ , Γεωργικά εφόδια ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΓΚΑΡΓΚΑΛΗΣ , αλλά και σε όλους όσους προσέφεραν στήριξη με το δικό τους τρόπο!

Λίγα λόγια για τον όμιλο:

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

Το 1980 ιδρύθηκε ο «Εκπολιτιστικός Όμιλος Δημητριτσίου» από μια ομάδα νεαρών και στα τόσα χρόνια συνεχούς λειτουργίας του, έχει παρουσιάσει μεγάλο πολιτιστικό έργο.
Άλλη μια δραστηριότητα του Συλλόγου είναι η διοργάνωση σεμιναρίων πάνω σε διάφορα κοινωνικά, ιατρικά θέματα, ……
Η δραστηριότητα του Συλλόγου έχει φτάσει και στο εξωτερικό, όπως στη Γερμανία, Βελιγράδι Σερβίας ……

Γερακίνεια 2022 Περισσότερα ΕΔΩ.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός