Διαιτητές Γαλλία-Βέλγιο ημιτελικών World Cup

 Διαιτητές Γαλλία-Βέλγιο ημιτελικών World Cup – Μόσχα 2018 (Τρίτη 10/07 & Τετάρτη 11/07)
  Από τη Φίφα ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και βοηθοί των αγώνων της προτελευταίας φάσης, ημιτελικών, των αγώνων του Μουντιάλ 2018 στη Μόσχα.
  Πρώτος αγώνας ημιτελικών, στην Αγία Πετρούπολη στο στάδιο Κρετόβσκι την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 με ώρα έναρξης αγώνα 21:00, ανάμεσα σε Γαλλία με Βέλγιο.
   Πρώτος διαιτητής ο Ουρουγουανός Andres CUNHA με βοηθούς τους συμπατριώτες του Nicolas TARAN και Mau. ESPINOSA. Τέταρτος ο Μεξικανός Cesar RAMOS.
  Δεύτερος αγώνας για τα προημιτελικά είναι, ανάμεσα σε Αγγλία με Κροατία, που θα γίνει την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο στάδιο Λουσνίκι στη Μόσχα και θα αρχίσει στις 21:00. Μόλις ανακοινωθούν τα ονόματα των διαιτητών θα σας ενημερώσουμε.
  Διαιτητής αγώνα ο Cuneyt CAKIR (Τουρκία) με βοηθούς τους Τούρκους  Bahattin DURAN , Tarik ONGUN. Τέταρτος ο Ολλανδός Bjorn KUIPERS.
   Τους αγώνες που έδωσαν και τα αποτελέσματα των ομάδων των ημιτελικών θα τα βρείτε ΕΔΩ.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός