ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔια ζώσης η 15η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας

Δια ζώσης η 15η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας

Δια ζώσης η 15η τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας

Με δελτίο τύπο ο Δήμος Βισαλτίας ενημερώνει ότι δέκατη πέμπτη συνεδρίαση του Δ.Σ θα γίνει δια ζώσης, με δέκα επτά θέματα στην αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου “ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΣΙΑΚΟΓΙΑΣ”.
Η συνεδρίαση θα γίνει την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 και ώρα 20:30 με τους παρακάτω εισηγητές:

Εισηγητές:

Ο Αντιδήμαρχος κ.Βαδικόλιος Θ.
O Αντιδήμαρχος κ. Πασχαλίδης Ν.
Ο Αντιδήμαρχος κ.Ψαρράς Λ.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Αδαμούδης Ι.

Συνέχεια στο άρθρο “Δια ζώσης η 15η συνεδρίαση Δ.Σ Βισαλτίας” με τα 17 θέματα της ημερήσιας διάταξης που είναι:

Θέμα 1ο: Έγκριση 4ης τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Βισαλτίας οικονομικού έτους 2023.
Θέμα 2ο: Έγκριση 19ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας οικονομικού έτους 2023.
Θέμα 3ο: Έγκριση 20ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας οικονομικού έτους 2023.
Θέμα 4ο: Έγκριση 21ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας οικονομικού έτους 2023.

Θέμα 5ο: Σύσταση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο: “Συμπληρωματικές Παρεμβάσεις για την καταλληλότητα των Παιδικών Χαρών”.
Θέμα 6ο: Έγκριση 1ης τροποποίησης της υπ΄αριθ.53/2023 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: Ορισμός δημοτικών συμβούλων ως δικαιούχων αποζημίωσης για συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου – Καθορισμός ύψους αποζημίωσης – Ορισμός διαστήματος καταβολής.
Θέμα 7ο: Έγκριση χορήγησης άδειας κατάληψης δημοτικού κοινόχρηστου χώρου στην πλατεία της Μαυροθάλασσας για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων μετά από αίτηση του κ. Ιατρούδη Χρήστου.

Θέμα 8ο: Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. για το έργο με τίτλο : Επείγουσες εργασίες για την αποκατάσταση ζημιών Αγροτικής Οδοποιίας που προκλήθηκαν από θεομηνία στις 4 Ιανουαρίου 2021 στον Δήμο Βισαλτίας της Π.Ε.Σερρών”.
Θέμα 9ο: Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο: “Συμπληρωματικά έργα δίπλα από το Δημαρχείo λόγω υπογείωσης καλωδίων ΔΕΗ”.

Θέμα 10ο:Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. για το έργο με τίτλο : “Διαμόρφωση Νησίδας στην Αθ.Αργυρού -Νιγρίτα”.

Θέμα 11ο: Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου με τίτλο: “Δίκτυα Μαυροθάλασσας –Τραγίλου Πεδιάδας Σερρών”.
Θέμα 12ο: Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου με τίτλο: “Επέκταση της κύριας διώρυγας 5Κ των αρδευτικών Δικτύων Στρυμονικού-Δημητριτσίου και Νιγρίτας-Φλαμπούρου Σερρών”.
Θέμα 13ο: Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. Αιτιολογικής Έκθεσης και Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδας Νέων Εργασιών του έργου με τίτλο :”Εκσυγχρονισμός δικτύου ύδρευσης στους τομείς Β,Γ και Δ της Δ.Κ. Νιγρίτας“.

Θέμα 14ο: Έγκριση της υπ΄αριθ.43/2023 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία :”Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας –Παιδείας- Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Βισαλτίας” με θέμα: Έγκριση 3ης αναμόρφωσης –τροποποίησης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023″.

Θέμα 15ο: Λήψη απόφασης για τον καθορισμό αμοιβής του κ.Σπυρόπουλου Γεώργιου Δικηγόρου Σερρών ,σύμφωνα με το άρθρο 281 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006, Α΄ 114), για την παράστασή του ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης κατά την εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε ο Αναπτυξιακός Οργανισμός με τον διακριτικό τίτλο: ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. Α.Ε.

Θέμα 16ο: Έγκριση έκτακτης χρηματοδότησης του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία :”Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας –Παιδείας- Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Βισαλτίας” με σκοπό τη Διοργάνωση Πολιτιστικών εκδηλώσεων για το υπόλοιπο του έτους 2023.
Θέμα 17ο: Έγκριση 22ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας οικονομικού έτους 2023.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024
26η Αγωνιστική
Κυριακή 03 Μαρτίου, 2024 19:30 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα