ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔιεθνής Ημέρα Μητέρας Γης 22 Απριλίου

Διεθνής Ημέρα Μητέρας Γης 22 Απριλίου

Διεθνής Ημέρα Μητέρας Γης 22 Απριλίου 

Η “Διεθνής Ημέρα Μητέρας Γης” εορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου. Αυτή η μέρα αποτελεί μια υπενθύμιση για εμάς να φροντίζουμε και να σεβόμαστε τον πλανήτη μας. Είναι μια ευκαιρία να σκεφτούμε πώς μπορούμε να περιποιηθούμε τη Γη και τους φυσικούς πόρους της.

Σημασία της Ημέρας Μητέρας Γης
Η Γη είναι ο τόπος μας
Πρέπει να την προστατεύουμε
Κάθε πράξη μας έχει επίπτωση

Πώς να γιορτάσουμε την Ημέρα Μητέρας Γης
Φυτέψτε ένα δένδρο
Μειώστε τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου
Κάντε ανακύκλωση
Καθαρίστε ένα πάρκο

Παγκόσμια Εκδήλωση

Πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε εκδηλώσεις για την “Ημέρα Μητέρας Γης”. Αυτό είναι ένας τρόπος για τους ανθρώπους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό.

Συμπεράσματα

Συνολικά, η “Διεθνής Ημέρα Μητέρας Γης” είναι μια υπέροχη ευκαιρία για εμάς να σκεφτούμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τη σχέση μας με το περιβάλλον. Ας συμβάλουμε όλοι μαζί στην προστασία της Γης και στη διατήρηση της ομορφιάς της για τις μελλοντικές γενιές.

Σήμερα εορτάζεται σε περισσότερες από διακόσιες (200) χώρες.
Το 1970 καθιερώθηκε η Ημέρα της Γης στις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Έθνη όρισαν τo 2009, τις 22 Απριλίου ως “Διεθνή Ημέρα της Μητέρας Γης”.

Ας βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας στην υπόθεση γη.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα