ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔιευκρινήσεις για βαθύ κόκκινο στο Δήμο Βισαλτίας

Διευκρινήσεις για βαθύ κόκκινο στο Δήμο Βισαλτίας

Διευκρινήσεις για βαθύ κόκκινο στο Δήμο Βισαλτίας

Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από τον Ε.Ο.Δ.Υ ότι ο Δήμος Βισαλτίας θα μπει στο “βαθύ κόκκινο”

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Βισαλτίας, με την υπογραφή του υπεύθυνου πολιτικής προστασίας Θοδωρή Βαδικόλια, ενημερώνει ότι “δεν υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή καμία επίσημη ενημέρωση από τον Ε.Ο.Δ.Υ” ότι ο τοπικός Δήμος είναι στο βαθύ κόκκινο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου για τις διευκρινήσεις για βαθύ κόκκινο αναφέρει:

ΘΕΜΑ: Διευκρινήσεις σχετικά με δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που «βάζουν» στο «βαθύ κόκκινο» το Δήμο Βισαλτίας

Με αφορμή δημοσιεύματα και ρεπορτάζ Μέσων Ενημέρωσης που κατατάσσουν τον Δήμο Βισαλτίας σε επίπεδο συναγερμού με την πρόταση να μπει στο «βαθύ κόκκινο», λόγω του αριθμού κρουσμάτων κορωνοϊού, από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας ανακοινώνεται ότι, δεν υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή καμία επίσημη ενημέρωση από τον Ε.Ο.Δ.Υ.
Σε περίπτωση που τα παραπάνω ισχύσουν και υπάρξει η επίσημη ενημέρωση από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και το αρμόδιο Υπουργείο, άμεσα θα ενημερωθούν και οι δημότες μας.

Ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας
Θοδωρής Βαδικόλιας

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα