Δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού από Δήμο Βισαλτίας

Δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού από Δήμο Βισαλτίας

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Βισαλτίας τον Οκτώβριο θα γίνουν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού και όσες επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Κέντρο Νεότητας του τοπικού Δήμου στο τηλέφωνο 2322023473.

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο που αναφέρει:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Ο Δήμος Βισαλτίας σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το Γυναικείο Φιλανθρωπικό Σωματείο ”Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης” ανακοινώνουν τη δράση «Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού» (ψηλάφηση μαστικού αδένα, υπερηχογράφημα, μαστογραφία).

Οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο, μήνα πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, και απευθύνεται σε γυναίκες που ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες, ανασφάλιστες και με χαμηλά εισοδήματα.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Οι ενδιαφερόμενες έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 15 Οκτωβρίου 2021, επικοινωνώντας καθημερινά με το Κέντρο Κοινότητας, της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βισαλτίας, στο τηλέφωνο 2322023473 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η πρόληψη σώζει ζωές….

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ:
Ηρώων 2, T.K. 62200 Νιγρίτα, Τ. 2322353440, e-mail: visaltiapress@gmail.com
Περισσότερα για το Δήμο Βισαλτίας θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου dimosvisaltias.gr και σχετικό βίντεο για την πόλη της Νιγρίτας θα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός