Δωρεάν φαγητό από Δήμο Βισαλτίας για δικαιούχους

Δωρεάν φαγητό από Δήμο Βισαλτίας για τους δικαιούχους του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Σας μεταφέρουμε το σχετικό δελτίο τύπου του δήμου Βισαλτίας που ενημερώνει για την παραπάνω κίνηση και ποιοι είναι οι δικαιούχοι του προγράμματος.

ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 Τα πρώτα 796 γεύματα παρέλαβε ο Δήμος Βισαλτίας για τους δικαιούχους του«Βοήθεια στο Σπίτι» και πολίτες που έχουν ανάγκη, μέσω του προγράμματος σίτισης που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Όλες τις εργάσιμες ημέρες, έως και τις 15 Μαΐου 2020, ο Δήμος Βισαλτίας θα παραλαμβάνει γεύματα, τα οποία θα μοιράζονται από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», σε όλους τους δικαιούχους και σε δημότες μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντας τους δύο μερίδες ανά δικαιούχο(μεσημεριανό και βραδινό).

Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν μαγειρεμένα γεύματα σε θερμοκρασία ψυγείου τα οποία μεταφέρονται μέσα σε ειδικά θερμό-κιβώτια.«Ξεκίνησε σήμερα η διανομή γευμάτων σε ωφελούμενους συμπολίτες μας του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
Η δράση αυτή υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων και περιλαμβάνει την διανομή δύο (2) έτοιμων γευμάτων.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Στον Δήμο Βισαλτίας περίπου 800 γεύματα θα διανέμονται καθημερινά στα σπίτια των δικαιούχων καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες σίτισης των πολιτών», τονίζει ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας Αργύρης Χατζημάρκος, ο οποίος καθημερινά θα συντονίζει την διανομή.
Νιγρίτα Βισαλτίας_ Ο πρόεδρος της δημοκρατίας«Η χρηματοδότηση του προγράμματος γίνεται από πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ειδικά προβλεπόμενους στο πλαίσιο προστασίας ευπαθών ομάδων από την πανδημία του COVID – 19».

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

 Κλείνει το άρθρο “Δωρεάν φαγητό από Δήμο Βισαλτίας” με οδηγίες για ευπαθείς ομάδες λόγω πανδημίας που θα βρείτε ΕΔΩ. Την πρωτεύουσα του δήμου Βισαλτίας τη Νιγρίτα, μπορείτε να τη δείτε από ψηλά σε λήψη με drone, εάν κάνετε κλικ στα περισσότερα.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός