ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔωρεάν όλα τα παιδιά στα ΚΔΑΠ του Δ. Βισαλτίας

Δωρεάν όλα τα παιδιά στα ΚΔΑΠ του Δ. Βισαλτίας

Δωρεάν όλα τα παιδιά στα ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δ. Βισαλτίας

Μετά από εισήγηση του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ.Β, κ. Λεωνίδα Ψαρρά, τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου και την αποδοχή από το Δ.Σ αποφασίστηκε να φιλοξενηθούν δωρεάν στα ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δ. Βισαλτίας τα παιδιά που “διέθεταν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών και δεν πήραν voucher¨.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του δήμου Βισαλτίας αναφέρει:

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Οι εξελίξεις που σημειώθηκαν φέτος, σε ό,τι αφορά στο θέμα του αποκλεισμού χιλιάδων παιδιών από τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης στα τμήματα των ΚΔΑΠ, είναι τέτοιες που επιβάλλουν, με τον πιο επιτακτικό τρόπο, τη διευκόλυνση των μητέρων σε οικογενειακό και εργασιακό επίπεδο.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Κατανοώντας τις δυσκολίες που δημιουργήθηκαν και φιλοδοξώντας να καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο οι ανάγκες των οικογενειών που εμπιστεύτηκαν και επέλεξαν και φέτος τις δημοτικές δομές ΚΔΑΠ, μετά από πρόταση του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βισαλτίας, κ. Λεωνίδα Ψαρρά, την σύμφωνη γνώμη και στήριξη του Δημάρχου, κ. Αθανάσιου Μασλαρινού και την θετική ψήφο του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.ΔΗ.Β., αποφασίστηκε να εξυπηρετηθούν οι μητέρες που ενώ διέθεταν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών δεν πήραν voucher, φιλοξενώντας δωρεάν τα παιδιά τους στις δομές του Δήμου Βισαλτίας.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και μέριμνας, η Κ.Ε.ΔΗ.Β, για την περίοδο 2020-2021 θα δώσει τη δυνατότητα να συμμετάσχουν δωρεάν όλα τα παιδιά σε ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά, αθλητικά και ψυχαγωγικά προγράμματα, με την καθοδήγηση και την αρωγή των εξειδικευμένων εκπαιδευτών και εμψυχωτών στις 10 δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Βισαλτίας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

26η Αγωνιστική
Κυριακή 03 Μαρτίου, 2024 19:30
25η Αγωνιστική
Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα